Juta Strīķe sāk spēlēt hokeju (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā svētdienā "Ice Girls" sieviešu hokeja komanda ar draudzības turnīru "Volvo" ledus hallē atzīmēja divu gadu pastāvēšanu. Visnotaļ vienmuļais pasākums, uz kuru bija ieradušies vien pārdesmit komandas dalībnieču tuvinieki, laikam bija iecerēts kā grandiozas svinības. Kā gan citādi lai skaidro vairākus novērotos absurdus — ieejas biļetes par diviem latiem, akreditācijas kartes, četri apsargi pie ieejas...

"Vakara Ziņas" novēroja, cik veikli ar nūju saprotas Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietniece Juta Strīķe, kas hokejam pievērsusies netipiski vēlu — 34 gadu vecumā, turklāt pirms tam praktiski nebija slidojusi. Strīķe stāsta: "Hokeja komandai "Ice Girls" pievienojos pirms aptuveni pusotra gada. Kāds paziņa ieminējās, ka ir izveidota šāda vienība, un es atnācu pamēģināt. Pēc pirmā treniņa sapratu, ka pirkšu slidas un pārējo inventāru un sākšu trenēties. Pirms tam biju slidojusi minimāli, jo vienkārši slidošana mani nesaistīja, šķita bezmērķīga. Gribējās, lai tai ir kāds mērķis. Hokejs ir azartisks, nemitīgi jāmācās slidot, jāapgūst nūjas tehnika, komandas spēle. Sākumā, kamēr uzaudzēju hokejam nepieciešamos muskuļus, klājās ļoti grūti, bet, ja process patīk, grūtības var pārvarēt bez problēmām. Turklāt mums ir atraktīva un sirsnīga komanda, kas man šķiet būtisks faktors. Atnākot uz treniņu un satiekot meitenes, ir liels prieks, tas ir pavisam pretēji KNAB "klientūrai". Uz ledus meitenes trenējas četras reizes nedēļā, man sanāk trīs reizes, jo darba dēļ dažkārt uz treniņiem netieku. Vēl ir sausie treniņi, tas ir, darbošanās trenažieru zālē. Jāmēģina "pacelt" fizisko formu, jo bez tās hokejā ir ārkārtīgi grūti.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu