Jana Duļevska izvēlas «Balmain», toties «The Sound Poets» - zīmolu «One Wolf»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Kā jau ierasts, apmeklējot sarkanā paklāja pasākumus, viesi tērpjas dizaineru tērpos. Arī pašmāju zvaigznes neatpaliek no pasaules zvaigznēm un labprāt tērpjas gan latviešu, gan ārzemju zīmolu tērpos.

Foto: Nauris Garkaklis

Viena no raidījuma «Mēs mīlam tevi, Latvija» vadītājām humoriste Jana Duļevska, lai apmeklētu «Zelta Mikrofona» divdesmit gadu jubileju, priekšroku deva ārzemju zīmola apģērbam, izvēloties zīmolu «Balmain».

Apģērbu kolekciju, no kuras ir mākslinieces tērps, zīmols radījis speciāli veikala tīklam «H&M».

Foto: Nauris Garkaklis

Ir apģērbi, kuri nenoveco, par spīti tam, ka Janas Duļevskas apģērbs ir no 2014.gada kolekcijas, zvaigzne staroja uz sarkanā paklāja.

Kā lielisks akcents, punkts uz «i» televīzijas sejas stila izveidē ir somiņa ar Janas labas draudzenes, mākslinieces Elitas Patmalnieces zīmējumu, kas izrādās ir pieteikums jaunam somu zīmolam «Elita». Arī pati somu dizainere pasākumā ieradās ar sava zīmola somiņu.

Interesanti, ka tieši šāds pats tērps pieder realitātes šovu zvaigznei Kendelai Dženerei.

Foto: Nauris Garkaklis

Grupa «The Sound Poets» arī bija īpaši piedomājuši pie sava stila, tā vienotības un interesantuma, apmeklējot «Zelta Mikrofonu», kā nekā grupa bija nominēta piecās nominācijās, no kurām ieguva divas statuetes.

Tautā iemīļotā grupa šim lielajam notikumam bija izvēlējušies pašmāju zīmola «One Wolf» tērpus, kura apģērbus ir iecienījis arī televīzijas personība, pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu