Elita Mīlgrāve «uzkurina» «Zelta Mikrofona» deju grīdu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15.martā norisinājās Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» apbalvošanas ceremonija un, kā jau ierasts, pēc ceremonijas nominanti, balvu ieguvēji, viņu viesi un darba grupa devās uz pasākuma neoficiālo daļu. Divdesmitā «Zelta Mikrofona» ceremonija tika svinēta izklaides vietā «Coyote fly».

Garais, interesantais koncerts un diena mēģinājumos bija tā nogurdinājusi māksliniekus, ka liela daļa neko vairāk, kā, runājot ar kolēģiem, iedzert kādu kokteili, nevēlējās.

Pamanot, ka uz deju grīdas nav nekādas kustības, bet viesi mēģina atrast kādu vietiņu pie galda vai bāra, kur apstāties, pasākuma rīkotāja Elita Mīlgrāve, sajutusi lielu enerģijas lādiņu, steidza rādīt piemēru pārējiem un metās trakās dejās.

Elitas smaids, enerģiskie deju soļi drīz vien pievilināja deju partneres – meitenes no darba grupas, kurām pievienojās grupas «Dzelzs vilks» līderis Juris Kaukulis un dīdžejs Artūrs Mednis.

Trio smaidi, enerģija, smiekli sniedza enerģiju citiem viesiem tomēr nesēdēt pie galdiņiem, bet doties uz deju zāles pusi.

Ap pulksten trijiem naktī daudzi viesi devās mājās, bet Elita joprojām bija redzama kluba deju zālē, svinot «Zelta Mikrofona» divdesmito jubileju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu