"Pulkvedī" koncertu sniegs Gustavo (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hiphopa vadošais Latvijas mūziķis Gustavo rīkos pēdējos gados vērienīgāko koncertu, kurš klubā "Pulkvedim neviens neraksta…" 15. jūnijā ilgs aptuveni divas stundas. Turklāt, šis pasākums būs veltīts arī Gustavo dzimšanas dienai (19.jūnijs)

"Tas būs pirmais pilnmetrāžas divu stundu garš koncerts pēdējo gadu laikā. Domāju, ka to veltīšu visiem draugiem, paziņām un arī tiem, kas ilgi gaidīja solīto albumu. Ceru, ka koncerts spēs pārsteigt daudzus," tā par pasākumu saka albuma "Pa pāris pantiem/viesības viesnīcā" autors Gustavo.

Būtisks ir vēl viens fakts – šis koncerts ir reizē arī Gustavo kolēģa R-vja debijas albuma "Fokusu pokusu meklējumos'' klajā laišanas pasākums. “R-viss ir viens no šā brīža radošākajiem LV reperiem," tā par kolēģa darbu saka Gustavo.

Gustavo, R-viss un DJ Monstrs divu stundu garumā izpildīs gan dziesmas no jaunajiem albumiem, gan no albuma “Beidzot!”, kā arī skanēs tādi darbi, kas nekad nav izdoti, bet jau guvuši lielu popularitāti.

Jāatgādina, ka par godu albumam noticis bezprecedenta gadījums pasaulē – prestižā pulksteņu kompānija “Swatch” pirmo reizi savas pastāvēšanas vēsturē izveidojusi ekskluzīvus pulksteņus, kuru ir tikai 100. Pulksteņa rokas siksniņa ir izšūta, un dizaina pamatā ir Gustavo albuma vizuālās idejas. Kompaktdiska vāciņa dizaina autors ir Gustavo.

Albums “Pa pāris pantiem/viesības viesnīcā” klajā nāca 18. maijā, un jau šobrīd tas ieguvis lielu atzinību. Dziesma ar Vlady(KASTA) piedalīšanos “No lūpām lasi” jau sāk iekarot radio topus.

“Iepriekšējā albumā (2004.gads) bija izteikti daudz tādu lietu, kas man nelika mieru un tas tika būvēts uz 70% minorīgu noskaņu. Savukārt šis albums ir domāts, lai uzmundrinātu gan sevi, gan sev tuvos cilvēkus, gan arī citus,” tā savu jauno albumu novērtē Gustavo.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu