Ieskaties mirušo slavenību un mošķu ballītē (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

31. oktobra naktī Rīgas ielas piepildīja mošķi, zombiji un dažādi aizvēsturiski tēli, liela daļa no tiem nāca uz populāro izklaides vietu «Grand Palace Hotel», lai svinētu speciālo «Yelloween» ballīti.

Jau otro gadu greznā viesnīca «Grand Palace Hotel» pulcēja viesus uz īpašu, izmeklētu ballīti, kura veltīta Helovīna svētkiem, bet, lai piešķirtu oriģinalitāti, tiek dēvēta par «Yelloween» ballīti.

Viesnīcas telpas tika īpaši dekorētas, visur karājās lipīgi zirnekļu tīkli, pie spoguļiem bija piestiprinātas melnas rozes, visur bija redzamas miroņgalvas, zirnekļi un, protams, neiztika bez tradicionālajiem izgrebtajiem ķirbjiem. Reti kurā telpā bija ieslēgtas lampas; lai radītu baisāku atmosfēru, visur dega sveces.

Viesiem ienākot bija iespēja nofotografēties pie īpašas foto sienas, apsēsties elektrošoka krēslā, kuram apkārt ir Helovīna svētkiem piemērota atribūtika.

Pasākumā bija arī savs vēlamais tērpu veids, kuru ievēroja daudzi viesi un saģērbās kā mirušas slavenības. Pa viesnīcas telpām klīda gan Maikls Džeksons, gan Eimija Vainhausa, Čārlijs Čaplins, reperis 2 Pac, kā arī raganas, nāve ar izkapti, dažādi mošķi, princeses. Beigu beigās balvu par labāko tērpu ieguva dziedātājs Alekss Silvērs, kurš bija izvēlējies ierasties kā Maikls Džeksons.

Vakarā bija iespējams dzirdēt gan rokenrola dziedāšanu, gan klausīties dīdžeja liktas dažādu leģendāru mākslinieku dziesmas.

Pateicoties maskām, cilvēki bija daudz brīvāki, atvērtāki un, ballītei tik tikko sākoties, jau metās trakās dejās un izrādīja savas simpātijas ar skūpstiem, kā nekā maskas liek justies citādāk, būt nebēdnīgākiem un darīt lietas, kuras parastos apstākļos netiktu darītas.

Ballīti apmeklēja pasniedzēja un par radiogeišu dēvētā Ieva Adams, dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein, dizainers Romāns Černovs, dziedātāja Natālija Tumševica, dziedātāja Jenny May, kā arī dažādi uzņēmēji un sabiedrības dāmas.

Vakara gaitā nepārtraukti bija pārsteigumi, viesu biedēšana, īpašā stundā tika piedāvāts šampanietis speciālās oranžās glāzēs, viesi ne mirkli nevarēja atslābt, un tas ir lieliski, jo ballīte līdz pat nakts izskaņai tā arī nesasniedza nobeiguma fāzi, bet visu laiku atradās kulminācijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu