Eminems jaunajā dziesmā draud Meraijai Kerijai (13)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu reperis Eminems nolēmis pierādīt, ka viņam reiz bijušas attiecības ar R&B dziedātāju Meraiju Keriju, savā jaunajā dziesmā piedraudot publiskot intīma rakstura fotogrāfijas un balss pasta ziņojumus.

Iepriekš reperis licis noprast, ka ir pārgulējis ar Keriju, savā dziesmā "Bagpipes From Baghdad". Dziesma ļoti sarūgtināja dziedātājas vīru Niku Kenonu, kas publiski izteica nosodījumu par dziesmas vārdiem.

Kerija atspēlējās Eminemam savā jaunākajā singlā "Obsessed" un dziesmas mūzikas video pārģērbās par vīrieti, kas ļoti līdzinājās reperim. Tagad Eminems devis vēl vienu pretsitienu - ierakstījis un izplatījis internetā dziesmu "The Warning" (skat. video), kurā viņš apgalvo, ka viņa rīcībā ir abu kopīgas fotogrāfijas un viņas telefonzvanu ieraksti. Visai skarbā veidā dziesmā viņš lūdz Keriju pārstāt noliegt patiesību, pretējā gadījumā viņam nāksies visiem parādīt, ka viņa ir mele.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu