Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pērc biļetes uz erotikas izstādi «Erots 2015» (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz starptautisko erotikas izstādi-festivālu «Erots 2015», kas 20. februārī un 21. februārī notiks Ķīpsalas hallē, informē izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» pārstāve Inese Libere. Festivālā apmeklētāji brīvā un erotiskā gaisotnē varēs baudīt priekšnesumus, iegādāties jaunākās intīmpreces, zinošu ekspertu vadībā iegūt noderīgu informāciju savas seksuālās dzīves uzlabošanai un piedalīties citās aktivitātēs.

Erotikas cienītāji varēs vērot pornozvaigžņu priekšnesumus, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, pikantas modes skates, vietējo un ārzemju mākslinieku jaunākās un erotiskās šovprogrammas, kā arī ekstrēmus priekšnesumus uz «S&M» skatuves asāku izjūtu cienītājiem. Dalībnieku vidū būs viesmākslinieki no Vācijas, Francijas, Polijas un citām valstīm.

Paralēli šovprogrammai apmeklētāji tiks aicināti iepazīties ar plašu intīmpreču klāstu, sākot no seksa rotaļlietām romantiskiem vakariem sveču gaismā līdz seksa precēm asāku izjūtu cienītājiem romāna «Greja piecdesmit nokrāsas» gaumē. Festivālā neizpaliks arī plašs erotiskās veļas, literatūras, plakātu, filmu un mūzikas klāsts, masāžas eļļas un losjoni, erotiski ādas izstrādājumi, tetovēšana, pīrsings un tematiskas rotaslietas.

Pasākumā notiks arī izglītojoši semināri, kurus vadīs pašmāju vadošie seksa eksperti.

Pēc ilgāka pārtraukuma uz «Ed Hardy» skatuves «Erotā» atgriezīsies slapjo T-kreklu un šortu konkurss.

Oficiālais «Erota 2015» «pre-party» būs naktsklubā «La Rocca-Revolution».

Biļetes iepriekšpārdošanā uz gaidāmo pasākumu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Ieeja festivālā paredzēta apmeklētājiem no 18 gadu vecuma.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu