"Jaunā viļņa" atklāšanu klātienē vēros arī Valsts prezidents (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Jau pavisam drīz Dzintaru koncertzālē notiks starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis 2009" atklāšanas pasākums, kuru klātienē vēros arī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Rīt, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē notiks konkursa atklāšanas pasākums, kurā piedalīsies grupas "Roxette", "Serebro", "Zakļopki", "A-Studio", Kristīna Orbakaite, Filips Kirkorovs, Anželika Varuma, Nikolajs Baskovs, Alla Pugačova, Valērijs Leontjevs u.c.

Vakara gaitā uzstāsies arī Latvijas iepriekšējā gada konkursants, ceturtās vietas ieguvējs Dons.

"Jaunā viļņa" atklāšanas koncertu, kā jau katru gadu, klātienē vēros arī Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri.

Valsts pirmais pāris "Jaunā viļņa" atklāšanas koncertu apmeklēja arī pagājušajā gadā, un tas izraisīja plašu rezonansi plašsaziņas līdzekļos, jo prezidenta klātbūtnē viens no konkursa vadītājiem neveikli pajokoja par Latvijas himnu, par ko pēcāk Valdis Zatlers publiski pauda neapmierinātību.

Pasākuma vakara vadītāji būs Sergejs Lazarevs, Lera, Ksenija Sobčaka, Timurs Rodrigess, Andrejs Černišovs un citi.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu