"Zvaigžņu lietu" pamet Ginta Ēķe un Vents Krauklis video (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakara LNT muzikālo šovu "Zvaigžņu lietus" atstāja Ginta Ēķe un Vents Armands Krauklis. Īpaši visām sievietēm veltītajā šovā pāris skatītāju un žūrijas kopvērtējumā ieguva viszemāko vērtējumu, un viņiem nācās pārtraukt cīņu par galveno balvu – 20 000 eiro.

Septiņi muzikālā šova dalībnieku pāri bija īpaši gatavojušies visām sievietēm veltītajam koncertam un uz šova skatuves rādīja aizkustinošus priekšnesumus. Kā ierasts, dalībnieku uzstāšanos vērtēja pieredzes bagātais režisors Valdis Lūriņš, šarmantā Latvijas Nacionālās operas soliste Andžela Goba, grupas "Gain Fast" solists Kaspars Zlidnis un burvīgā TV seja Kristīne Garklāva. Pēc visu dalībnieku uzstāšanās žūrijas pārstāvji organizatoriem atzina, ka sievietēm veltītais koncerts bijis viens no krāšņākajiem šoviem, kādus viņiem nācies redzēt.

Ginta Ēķe un Vents Armands Krauklis pēc "Zvaigžņu lietus" pamešanas atzina, ka piedalīšanās muzikālajā projektā viņiem daudz devusi un ir iegūti ne tikai jauni draugi, bet arī patiesi labas prasmes dziedāšanā un neatņemama pieredze, uzstājoties tik lielas auditorijas priekšā. Vents Armands Krauklis, atvadoties no visiem dalībniekiem, teica: lai vai kā – viņa skatuves partnerei Gintai Ēķei esot vislabākās vokālās dotības no visām šova dalībniecēm; un politiķis novēlēja lieliskus panākumus jaunajai dziedātājai arī turpmāk. Žūrijas locekle Andžela Goba arī pavadīja Gintu Ēķi ar labākajiem vārdiem, un Ginta ieguva arī Andželas Gobas atzinību par lielisko vokālu.

Jau nākamsvētdien par šova galveno balvu – 20 000 eiro - cīnīsies vairs tikai seši "Zvaigžņu lietus" pāri, un satraukums, tuvojoties muzikālā šova finālam, dalībniekiem tikai pieaug. Zvaigžņu Lietus

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu