Pasaulē nācis Robija Viljamsa otrais bērns (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien piedzimis britu popmūzikas zvaigznes Robija Viljamsa otrais bērns.

40 gadus vecais Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda publicēja fotogrāfijas un video no slimnīcas. Dzemdības ilga diennakti.



«Viņš ir klāt!» rakstīja Viljamss. «Pagājušas vairāk nekā 24 stundas. Es vēl nekad neesmu bijis vairāk iemīlējies un lepns par savu sievu. Viņa ir apbrīnojama. Mazulim vēl nav vārda, mēs joprojām neesam to izlēmuši. Viņš ir astoņas mārciņas un divas unces smags. Tās bija ļoti emocionālas un brīnišķīgas stundas.»



Viljamss un Fīlda salaulājās 2010.gadā. Viņiem ir divus gadus veca meita Teodora Roza.



2012.gadā mūziķis atzina, ka tēva lomas uzņemšanās viņam sākotnēji sagādājusi raizes. «Es ilgi esmu bijis ļoti savtīgs un ļāvis sev visu, ko vēlos,» viņš skaidro. «Taču tad pēkšņi tavā dzīvē ienāk cilvēks, par kuru jārūpējas un jābūt atbildīgam. Man bija bail, ka nespēšu saņemties un būt labs tēvs.»


Taču pagājušogad viņš jau kala plānus par ģimenes paplašināšanu. «Mana mazā meitiņa ir brīnišķīga. Mazā Tedija. Mums būs vēl bērni, jo tie ir fantastiski,» viņš teica.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu