ASV gatavojas Helovīnam. Kino topā šausmene «Ouija» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tuvojoties Helovīna svinībām, Ziemeļamerikas kinoteātros pirmo vietu spējusi izcīnīt šausmu filma «Ouija», kas balstīta uz slaveno galda «spēli». Nedēļas griezumā iekasēti 20 miljoni.

Otrajā vietā debitējis filmu «Titānu cīņa» un «Pilsēta» producenta trilleris «Džons Viks» (John Wick) ar Kianu Rīvsu galvenajā lomā. Iekasēti 14,1 miljons, kas ir cienījams rezultāts un atbilst gaidītajam. Pārējās lomās - Vilems Defo, Džeisons Aizekss un Jans Makšeins.

Anotācija: Džons Viks - leģendārs algotais slepkava, kas pārtraucis savu nodarbi pēc sievas nāves. Viņš dzīvo noslēdzies vientulībā līdz brīdim, kad kāda jauna noziedznieka rīcība pamudina viņu izrēķināties ar gangsteriem, kas atņēmuši viņam visu...

Trijnieku noslēdz Devida Eijera asa sižeta grāvējfilma «Niknais» ar Bredu Pitu galvenajā lomā. Filma, kurai prognozē Oskara nominācijas, savā otrajā nedēļas nogalē iekasējusi 13 miljonus.

Anotācija: 1945. gada aprīlis. Otrais pasaules karš tuvojas nobeigumam. Sabiedrotie gatavi dot izšķirošo triecienu nacistiskajai Vācijai Eiropā. Kaujās rūdītais seržants Vordedijs (Breds Pits), tanka «Šermans» komandieris, vada savu kaujas mašīnu pretinieka aizmugurē, lai paveiktu specuzdevumu. Tankā atrodas tikai pieci karavīri, taču, neskatoties uz pretinieka pārspēku, brašie tankisti nav pieraduši atkāpties...

Foto: publicitātes




Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu