Keša tiesā pēc zvēresta nodošanas atzīstas melos (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Keša pirms pāris nedēļām paziņoja, ka viņas producents to seksuāli izmantojis un sazāļojis, sieviete iesūdzēja producentu tiesā, tāpat kā producents iesūdzēja dziedātāju par apmelošanu. Dodoties sniegt liecību, dziedātāja Keša nespēja melot, jo bija devusi zvērestu, un atzinās melos.

Māksliniece atzinās, ka, dodoties ceļojumā ar producentu, viņa ar to ir labprātīgi pārgulējusi, tāpat kā lietojusi narkotikas, viņu neviens nespieda ne nodarboties ar seksu, ne lietot apreibinošās vielas.

Izrādās, mākslinieci apmelot producentu piespieda viņas ierakstu kompānija, kura vēlējās lauzt līgumu ar Kešas producentu, ar kuru mūziķe sadarbojas jau no astoņpadsmit gadu vecuma.

Tiesa vēl nav beigusies, jo sievietes menedžere, kura ir arī viņas māte, apvaino producentu, ka tas draudējis dziedātājai un licis liecināt par labu viņam, un tas ir tipiskais veids, kā rīkojas upuri, baidoties no saviem pāridarītājiem.

Pēc mēneša tiks paziņots verdikts.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu