Rotaslietu zīmols «Freywille» šikā atmosfērā atzīmē piecu gadu jubileju (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Rotaslietu zīmols «Freywille» 27.oktobra vakarā aicināja viesus uz savu veikalu, kur tika svinēta zīmola piecu gadu pastāvēšana Rīgā. Svinīgo pasākumu apmeklēja galvenokārt uzņēmēji un miljonāru sievas.

Zīmola jubilejas pasākuma apmeklētāji tika sagaidīti ar šampanieti, bet vēlāk, ja viesi vēlējās baudīt citu dzērienu, bija jādodas pie bārmeņiem, kuri, uzklausot vēlmes par dzērienu, piedāvāja atbilstošāko variantu, kuru sākumā deva nogaršot; ja viesis akceptēja izvēlēto vīnu, tika piepildītas glāzes.

Pasākuma ietvaros viesiem bija iespēja izstaigāt veikalu un iegādāties dažādas zīmola piedāvātās rotaslietas, veikala darbinieces pat palīdzēja aplikt gan kaklarotas, gan rokassprādzes un pareizi uzspīdināja gaismu, lai sievietes, kuras vēlas veikt pirkumu, redz, kā rota izskatās, gaismas apspīdēta.

Izsmalcināto rotaslietu mākslinieciskajā atmosfērā ciemiņi iepazinās ar Klodam Monē veltīto kolekciju «Normandijas triloģija». Daudzi viņa laikabiedri līdz perfekcijai centās atainot realitāti, bet franču impresionists vēlējās doties soli tālāk un iemūžināt daili, kura ir visapkārt, un notvert mirkli, kāds tas bijis brīdī, kad ota tika iemērkta krāsā, ne gatavu gleznu. Viņa mērķis bija parādīt noskaņas skaistumu.

Prezentācija tika ieturēta šajā noskaņas skaistuma momentā, jo viesiem nepārtraukti tika dota iespēja baudīt ko nebijušu, izmēģināt dažādu veidu smaržas, pielaikot rotaslietas un nepārtraukti dzirdēt komplimentus, kuri ikvienai sievietei vienmēr liek justies īpašai.

Nepārtraukti tika piedāvātas dažādas interesantas uzkodas, kuras lieliski paspilgtināja dažādo vīnu garšu buķeti.

Īpaša vakara «odziņa» bija populārā «GG Choir» uzstāšanās, koris vakara viesus priecēja ar dažām kora izpildītajām dziesmām, sievietes baltajos tērpos un ar ziediem matos iederējās šajā smaržu un rotu piesātinātajā vidē, bet mūzikas skaņas lika smaidīt ikvienam apmeklētājam.

Viesiem dodoties prom no pasākuma, ikviens saņēma īpašu dāvanu no zīmola «Freywille» – podiņu ar orhideju.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu