Nepilnu mēnesi pēc dzemdībām Kunisa mēģina atgūt figūru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Mila Kunisa pirms nepilna mēneša laida pasaulē savu pirmo bērnu, meitu Vaijatu Izabellu Kačeru. Mila nespēj nosēdēt mājās, bet jau atsākusi doties uz sporta zāli un atbrīvoties no liekā svara, jo vēlas pēc iespējas ātrāk atgūt savu seksīgo augumu.

Aktrise Mila Kunisa ir paziņojusi saviem draugiem, ka darīs visu, lai pēc iespējas ātrāk atgūtu savu perfekto formu.

Filmas «Melnais gulbis» zvaigzne nespēj sagaidīt, kad atkal jutīsies seksīga, tāpēc pavada garas stundas sporta zālē, tikmēr aktrises mīļotais, aktieris Eštons Kačers pieskata viņu meitu.

Pagaidām Mila drīkst tikai nodarboties ar jogu, bet mēneša beigās aktrisei ārsti atļaus atsākt intensīvus treniņus un viņa nekavējoties metīsies tajos iekšā.

Sieviete mēģina iztikt ar jogu un garām pastaigām, stumjot meitas ratiņus.

Mila ir sākusi apsvērt krūšu palielināšanas operāciju, jo grūtniecības laikā ir ieguvusi lielākas krūtis un viņa zina, ka Eštons tās dievina.

Kunisa arī veselīgi ēd, lai viņas meita saņemtu tikai dabīgas uzturvielas, kā nekā aktrise mazo baro ar krūti.

Eštons Kačers un Mila Kunisa plāno apprecēties nākamajā jūnijā, jo vēlas siltu laiku, kā arī laiku līdz vasarai veltīt meitas attīstības veicināšanai, nedomājot par sevi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu