Rīgas stila pavēlnieka 7. raidījumā māksliniekus vērtēs Anita Altmane un Bruno Birmanis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

RīgaTV 24 viens no jaunās rudens sezonas raidījumiem ir «Rīgas stila pavēlnieks». Raidījums norisinās katru sestdienas vakaru pulksten 21:00.

18. septembra raidījumā piedalījās stilistes: Sabīne Groza un Jekaterina Mirmanova. Rudens ir viens no visromantiskākajiem gada laikiem, tieši tāpēc raidījuma tēma bija «Ielūgums uz kāzām oktobrī», kurā īpašā uzmanība tika pievērsta tērpu etiķetei, labam stilam un atbilstošam vizuālajam tēlam. Pēc skaistas cīņas starp abu stilistu veidotajiem tērpiem, «Rīgas stila pavēlnieks» pusfinālā nokļuva Jekaterina Mirmanova.

25. septembrī, norisināsies jau septītais Rīgas stila pavēlnieks raidījums, tāpēc visi laipni gaidīti ciemos Blaumaņa ielā 32, lai pavadītu lielisku vakaru, vērojot aizraujošas modes lietpratēju sacensības, klausoties labu mūziku un esot kopā ar draugiem, šonedēļ noskaidrot, kurš būs trešais pusfinālists un turpinās cīnīties par Rīgas stila pavēlnieks titulu. Ar skatītājiem, kā jau ik sestdienu būs kopā spilgtie raidījuma vadītāji – Rīga TV24 kanāla seja Lelde Lietaviete un atraktīvais multimāksllinieks Kašers.

Nemainīgs ir mākslinieku uzdevums izveidot 3 īpašus tērpu komplektus 3 cenu kategorijās – 100, 250, 500 Eur apmērā, atbilstoši dotajai nedēļas tēmai. Tā kā strauji tuvojas Rīgas modes nedēļa, tēma šoreiz būs «Rīgas modes nedēļas apmeklējums«. Tāpēc īpaši aicinām sestdien būt kopā ar mums Blaumaņa ielā 32. Rīga TV24 facebook kontā būs iespēja iegūt 2 biļetes uz kādu no Rīgas modes nedēļas RED SALT modes skati.

Tērpi tiks prezentēti 3 raundos, kur pēc katras kārtas veiksmīgāko stilista veikumu vērtēs skatītāji, kā arī žūrija, balsojot par savu favorītu. Šonedēļ varēsim dzirdēt ieteikumus, komentārus un vērtējumu no mūsu ekspertiem – skarbais modes kritiķis, blogeris un Rīga TV24 Modes laika ziņu raidījuma vadītājs Deniss Ševeļovs, viena no vadošajām stilistēm Latvijā Anita Altmane un Nepieradinātās modes asamblejas idejas autors un organizētājs, mākslinieks Bruno Birmanis.

Tomēr noslēpums, kurš stilists ir veidojis konkrēto komplektu, tiks saglabāts līdz raidījuma beigām, tādā veidā vērtējot tikai stilista veikumu.

Stilistu veidotos komplektus raidījumā var demonstrēt ikviens, aizpildot anketu Rīga TV 24 mājaslapā un kanāla facebook kontā. Sezonas noslēgumā mūsu raidījuma atbalstītājs «Unastyle» izvēlēsies savu simpātiju, pasniedzot īpašu balvu!

25. oktobta raidījumā sacentīsies 2 lieliskas mākslinieces - Laima Ūdre un Iluta Druu, kuras mēģinās iekļauties raidījuma tēmā – «Rīgas modes nedēļas apmeklējums».

Raidījumu atbalsta t/c Spice un Unastyle.

Visi laipni gaidīti sestdienas vakarus pavadīt Blaumaņa ielā 32!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu