"Skweee like a pig! 01" @ Dirty Deal Cafe (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 22. februārī, plkst. 22 kultūras mezglā "Dirty Deal Cafe" (Andrejsala, Andrejostas 4) notiks pirmais no Skandināvu elektroniskās mūzikas stilam "skweee" veltīto pasākumu sērijas koncertiem.

Pasākuma mērķis ir iepazīstināt rīdziniekus ar mazpazīstamo ziemeļvalstu elektroniskās mūzikas stilu "skweee". Galvenais viesis būs viens no aktīvākajiem "skweee" kustības pārstāvjiem P.J.V.M., kurš sniegs dzīvo elektroniskās mūzikas performanci, tādējādi iepazīstinot elektroniskās mūzikas mīļotājus ar "skweee".

P.J.V.M. (Petteri Turtiainen) ir mūzikas producents un "skweee" mūzikas mākslinieks no Helsinkiem. Ar mūzikas producēšanu viņš ir sācis nodarboties jau 1997. gadā, viņa paša pirmais ieraksts ir iznācis 2001. gadā, mūzikas izdevniecības "Kostamus Records" paspārnē. Kopš tā laika viņš ir sadarbojies ar tādām ierakstu kompānijām kā "Heavy Disco" (uk), "Flogsta Danshall" (swe), "Harmnia" (fin) un "Octagram" (fin).

P.J.V.M. dzīvos priekšnesumus sniedz kopš 2003.gada, viņš ir uzstājies daudzviet Somijā, kā arī ASV (Ņujorkā), Francijā (Kannās), Lietuvā (Kauņā), Zviedrijā (Stokholmā) "skweee" ir Ziemeļvalstīs radies elektroniskās mūzikas stils. Vairumā gadījumu skaņdarbi ir pilnībā instrumentāli. "skweee" mūzikas radītāji lielā mērā ietekmējās no R''n''B, dancehall un funk ritmiem.

SKWEEE LIKE A PIG ! 01 piedalās: P.J.V.M. *Live [Nation Of Skwee / FIN] DJBRAIN/187 *Dj [DD Audio, BioCodes/ LV] ..idm/glitch-hop Cliche *Dj [DD Audio, BioCodes/ LV] ..idm/glitch-hop Putin *Dj [DD Audio/ LV] ..idm/down-tempo video: Max Voitech

Ieejas maksa 2 LVL

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu