«HALLO-vīns!» Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Sestdien, 25.oktobrī, Kalnciema kvartāls aicina uz Visu Svēto dienas ieskaņas pasākumu «HALLO-vīns». Dienas gaitā norisināsies Helovīna svētku dekorāciju darbnīca bērniem, kamēr pieaugušie aicināti baudīt Latvijas vīna svētkus.

Tuvojoties Helovīnam jeb Visu Svēto dienas priekšvakaram, Kalnciema kvartāls piedāvās iejusties gaidāmo svētku noskaņā. Tā kā šos no ķeltu tradīcijām aizgūtos svētkus vislabprātāk atzīmē tieši bērni, Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē būs sarūpēta īpaša Helovīna darbnīca. Sadarbībā ar biedrību «homo ecos» no plkst. 12:00 bērni varēs darināt svētku dekorācijas, kas palīdzēs izrotāt māju gaidāmo svētku noskaņās. Darbnīca noris ar Rīgas domes atbalstu.

Tikmēr pieaugušie varēs baudīt vietējo vīndaru brūvējumus – vienkopus būs iecienītākie Latvijā darinātie vīni ar vietējo ogu un augļu garšu buķeti. Idejas Helovīna mielastam varēs pasmelties restorāna «Vincents» un «Eco Catering» piedāvājumā, kur būs iespējams pārliecināties par ķirbju ēdienu daudzveidību.

Pasākuma norises laiks - no plkst.10:00 līdz 16:00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu