«Riga Jazz Stage» šogad notiks arī improvizācijas vakari

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa «Riga Jazz Stage» programma šogad ir papildināta ar improvizācijas vakariem mūzikas namā«Daile», informē rīkotāji. Improvizācijas vakari norisināsies 6., 8., un 9. aprīlī, un tajos konkursa dalībnieki un pašmāju mūziķi brīvākā gaisotnē demonstrēs savas spējas «jam session» jeb džeza mūzikas improvizācijā.

Vakarus vadīs pērnā gada konkursa laureāts trompetists Oskars Ozoliņš. Viņam pievienosies iepriekšējo gadu konkursa laureāti – bundzinieks Andris Buiķis un pianists Kristaps Vanadziņš, kā arī basists Jānis Rubiks un vēl citi.

6. aprīlī mūzikas namā «Dailē» notiks oficiālais «Riga Jazz Stage 2016» atklāšanas vakars, kurā uzstāsies iepriekšējo gadu laureāti – vokālisti Intars Busulis, Ieva Kerēvica un Kristīne Prauliņa.

8. aprīļa programmā kopā ar «house-band» koncertēs 2015.gada konkursa uzvarētājs trompetistu kategorijā Gerhards Ornigs (Gerhard Ornig) no Austrijas.

9. aprīļa vakarā plānota trombonista Džigsa Vighema (Jiggs Whigham, Vācija), basista Toivo Unta (Toivo Unt, Igaunija), ģitārista Ondera Fodžana (Önder Focan, Turcija) , kluba «Ronnie Scott's» direktora un vokālista Pola Peisa (Paul Pace, Lielbritānija), vokālista Steponas Januškas (Steponas Januška, Lietuva) jeb žūrijas grupas koncerts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu