Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Melburnā noticis ikgadējais kailais riteņbrauciens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @oh.yes.melbourne

Svētdien 200 kailu riteņbraucēju devās Melburnas ielās, lai popularizētu un atbalstītu riteņbraukšanu. Desmitais ikgadējais kailais riteņbrauciens norisinājās 15 kilometru garā maršrutā netālu no Sv.Kildas pludmales. Kā katru gadu, arī šā brauciena mērķis ir popularizēt ne tikai riteņbraukšanu, bet arī pacifismu, rūpes par vidi un dabu.

Daži brauciena dalībnieki ar dāžadiem uzrakstiem uz ķermeņa vēlējās pievērst uzmanību arī politiskiem jautājumiem - drošībai, nūdismam un globālajai sasilšanai.

Foto: @oh.yes.melbourne

Tiesa, pasākuma rīkotāji paziņoja, ka šis varētu būt pēdējais šāda veida brauciens pilsētā. «Vīzija par šo braucienu gadu gaitā ir mainījusies,» saka pasākuma rīkotāja Dalasa Goldburga. «Cilvēki velosipēdus tiešām aktīvi izmanto ikdienā, un tas vairs nav vienas dienas pasākums. Arī dalībnieku skaits ir kļuvis pārāk liels.»

Šādi kailie braucieni notiek visā pasaulē. Tuvākais jau 12. martā Brisbenā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu