Šovu ''Zvaigžņu lietus'' pamet Anita Altmane un Markus Riva (106)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesma"Laternu stundā" diemžēl Anitai Altmanei un Markusam Rivam neatnesa veiksmi, pēc žūrijas vērtējuma pāris ieguva viszemāko punktu skaitu, viņus neglāba arī skatītāju balsojums. Anita un Markus ir pirmais pāris, kurš pamet šovu "Zvaigžņu lietus".

Vienu no krāšņākajiem un pārdrošākajiem priekšnesumiem šoreiz sniedza LNT raidījuma ''''Zelta drudzis'''' vadītāja Liene Zostiņa un dziedātājs no Liepājas – Edijs Šnipke. Viņi apspēlēja visiem tik pazīstamo autobraucēja un kājāmgājēja tēmu ''''Autodziesmiņā''''. Liene un Edijs bija nolēmuši doties piknikā ar auto, bet automobilis pievīla – no motora pārsega vēlās vien liesmas un dūmu mutuļi. Tā kā abiem dabas draugiem to neizdevās salabot, viņi auto "iekaustīja" un tālāk devās kājām. Žūrija šo priekšnesumu un dziesmas izpildījumu novērtēja visaugstāk. Tā kā pāris atļāva bargākajam žūrijas loceklim Intaram Busulim izdauzīt sava auto priekšējo stiklu, Busulis deva pārim visaugstāko novērtējumu – 10 punktus.

Otrajā ''''Zvaigžņu lietus'''' šovā Yana Kay iejutās profesionālas dārglietu zagles lomā; lai arī viņas partneris Intars Rešetins – dārglietu glabātavas apkopējs – spēja tikt galā ar diviem spēcīgiem Yanas Kay rokaspuišiem, pašai Yanai un viņas valdzinājumam Intars pretoties nespēja. Sievišķīgā viltība uzvarēja, Intars daiļajai dārglietu zaglei atdeva dārgo rotu un pats palika bešā. Tas viss notika dziesmas ''''Verņisaž'''' izpildījuma laikā. Šis pāris ieguva klātesošo skatītāju simpātijas, viņi Intaram un Yanai veltīja patiešām vētrainas ovācijas. Arī bargā žūrija šo pāri vērtēja atzinīgi, vienīgi Intars Busulis ieteica otram Intaram iet mācīties dziedāt.

Viens no spilgtākajiem priekšnesumiem bija Saeimas deputātam Ventam Armandam Krauklim un dziedātājai Gintai Ēķei. Vents Armands Krauklis iejutās tēva lomā un uz skatuves "izrēķinājās" ar meitas līgavaini panku – Vents viņam dziesmas laikā nogrieza grebeni un jauno mīlētāju izmeta no savām mājām. Viss gan beidzās laimīgi – puisis atgriezās jau citā, pavisam pieņemamā ampluā un jaunie mīlētāji beigu beigās palika kopā. Tā noslēdzās Venta un Gintas versija dziesmai ''''Papu, saki mammai pats''''.

Multimākslinieks Artis Dzērve un grupas ''''Triānas parks'''' soliste Agnese Rakovska uzbūra ainiņu par modernajiem vecākiem, izpildot dziesmu ''''Rudacīte''''. Ivo Grīsniņš–Grīslis un Jana Kalniņa iejutās LNT ziņu moderatoru tēlā, izpildot dziesmu ''''Ai, dundur, dundur''''.

Žūrijas pastāvīgā locekle un vokālā pedagoģe Andžela Goba atzina, ka basketbolists Uģis Viļums ir progresējis kopš pagājušā koncerta. Uģis un Marta šoreiz dziedāja dziesmu ''''Tāpēc jau, ka nevar zināt, kāpēc''''. Kaspars Antess un Gunita Ozola uzbūra ainiņu par vasaru, izpildot dziesmu ''''Lietus'''' kopā ar stepa dejotājiem.

Pagājušā šova labākais pāris Ieva Pļavniece un Ivo Fomins izpildīja dziesmu ''''Karuseļa zirgs'''', arī viņi ieguva atzinīgu žūrijas vērtējumu. Transporta līdzekli savā priekšnesumā izmantoja arī horeogrāfs Šons un dziedātāja Jenny May, izpildot dziesmu ''''Vīrietis labākos gados''''. Šons uz skatuves uzbrauca nelielā traktorā, turklāt dziedāja skaidrā latviešu valodā.

Ūdens motosportiste Nellija Šlēgelmilha un Ansis Klintsons uz skatuves spēja pulcēt vislielāko mākslinieku skaitu – kori, pūtēju ansambli un vēl dejotājus, izpildot dziesmu ''''Virši zied''''. Agnese Zeltiņa un Dāvis Kolbergs pagājušajā šovā izmantoja trenētus baložus, arī šoreiz Agnese un Dāvis palika uzticīgi putniem un iejutās 70-to atmosfērā, izpildot dziesmu ''''Ar mani atkal runā kaijas''''.

Šoreiz ar īpašu bardzību izcēlās šova žūrija. Intars Busulis bija viskritiskākais, zemākais vērtējums, ko Intars Busulis šova dalībniekiem deva, bija 3. Viens no pastāvīgajiem žūrijas locekļiem, teātra režisors Valdis Lūriņš bija "iestrēdzis" septītniekos, lielākajai daļai pāru viņš deva tieši šādu vērtējumu.

Šovu ''''Zvaigžņu lietus'''' turpina vienpadsmit pāri. Nākamais raidījums aizritēs Valentīna dienas noskaņās – nākamsvētdien, 10.februārī, pulksten 21.00 gaidāms skaistāko mīlas dziesmu šovs.

Komentāri (106)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu