Grupa «Flame&The Rolltones» aicina doties izbraucienā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Reiz populārā talantu šova «Talantu fabrika» dalībnieks Atis Zviedris jeb Flame pēc šova visus šos gadus nav snaudis, bet sevi muzikāli meklējis, pilnveidojis, lai varētu izdot tādu studijas albumu, par kādu vienmēr sapņojis. Nu tas ir noticis, grupa «Flame & The Rolltones» ir izdevuši pirmo albumu «Road Trip».

Grupa «Flame & The Rolltones» izpilda Amerikā populāro mūzikas žanru kantrī mūziku, bet ar rokmūzikas un popmūzikas piesitieniem, arī paša albuma dziesmas tapa, grupai viesojoties Amerikā un braukājot pa dažādām pilsētām.

Gluži tāpat grupas albums māsterēt tika sūtīts uz Ameriku, lai iegūtu muzikālu kvalitāti savā izvēlētajā žanrā.

«Flame & The Rolltones» priecājas par to, ka var turēt rokās disku, jo tas nozīmē, ka viņi ir īstenojuši vienu no saviem sapņiem atstāt no savas muzikālās darbības ko redzamu un paliekošu.

Grupā apvienojušies vokālists Atis Zviedris jeb Flame, ģitārists Jānis Lācis, basģitārists Valters Sprūdžs un bundzinieks Uģis Eihvalds.

Muzikālā apvienība albumu prezentēja «Latvijas 1. Rokkafeinīcā» kvēlāko fanu un atbalstītāju lokā. Sākoties koncertam, viesi straumēm plūda uz pasākumu un beigās, sākot spēlēt pirmo dziesmu, zālē nebija brīvas vietas pat kur adatai nokrist.

Katru dziesmu pavadīja ovācijas un aplausi, kas palīdzēja mūziķiem pārvarēt mazo devu samulsuma, kas piemeklētu ikvienu tik būtiskā dzīves mirklī.

Uz skatuves tika izpildītas sešas no albuma dziesmām, kā arī mākslinieki neaizmirsa pateikt paldies ikvienam, kas viņiem palīdzēja īstenot sapni par albumu.

Sekoja neoficiālā daļa, kura turpinājās līdz pat rītam. Grupa kopā ar draugiem un tuvākajiem atbalstītājiem izklaidējās kluba aizkulisēs. Tika dziedātas dziesmas, izteikti tosti un nebeidzami komplimenti.

Pasākumu apmeklēja arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, tādi kā režisors Arvīds Babris, grupas «PER» solists Ralfs Eilands, dziedātājs Mārtiņš Ruskis, grupas «Wasptress» solists Ģirts Zebuliņš un daudzi citi ar mūziku saistīti cilvēki.

Ikviens viesis dāvanā saņēma jauno albumu, kuru grupas basģitārists Valters Sprūdžs raksturo kā lielisku mūziku, kuru klausīties, kur dodoties jeb atrodoties uz ceļa.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu