Nošauts Eminema grupas D12 reperis Proof (86)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no hiphopa kolektīva D12 reperiem Proof šorīt agri nošauts Detroitas klubā "Triple C", ziņo Detroitas prese.

Mākslinieks Proof, kura īstais vārds bija Dešons Holtons (DeShaun Holton), bija 32 gadus vecs. Apšaudē sašauta vēl kāda pagaidām nenoskaidrota persona. Izteikti minējumi, ka tas varētu būt D12 dalībnieks Bizarre, kas šobrīd atrodas slimnīcā kritiskā stāvoklī.

Proof kopā ar D12 un Eminemu pēdējo piecu gadu laikā kļuva par hiphopa slavenību, viņš pat piedalījās Eminema janvārī notikušajās kāzās kā vedējs. Proof bija redzams arī Eminema autobiogrāfiskajā kino lentē "8 Mile".

Repera soloalbums "Searching for Jerry Garcia" tika izdots 2005. gadā paša ierakstu izdevniecībā "Iron Fist".

Proof ir jau otrais reperis no Eminemam tuvu stāvošiem cilvēkiem, kas ticis sašauts pēdējos mēnešos. Atgādināsim, ka Eminema protežē (Obie Trice) janvāra sākumā sašauts, braucot pa Detroitas autostrādi. 28 gadus vecais Traiss ar draudzeni brauca pa Lodžas automaģistrāli, apmēram 1.10 naktī uz viņu tika raidīts šāviens no citas automašīnas. Šobrīd Traiss ir atveseļojies no ievainojumiem.

"Joprojām tiek plānota piemiņas ceremonija, un viņa ģimene un draugi novērtētu, ja tiktu ievērotas viņu tiesības uz privāto dzīvi šajā grūtajā laikā," pavēstīja pārstāvis Deniss Denehijs no "Proof" piederējušās kompānijas "Interscope Records".

Denehijs neatklāja otra sašautā vīrieša identitāti, taču noliedza baumas, ka bijis iesaistīts "D12" dalībnieks "Bizarre".

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu