Klajā nāks grupas «Latvian Blues Band» albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mēneša beigās klajā nāks mūzikas apvienības «Latvian Blues Band» jaunais albums «Music Of My Heart», kurā apkopotas 14 oriģināldziesmas, informē grupas dalībnieks Jānis Bukovskis. Visu jaunajā albumā iekļauto dziesmu autori ir grupas dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis. Mūziķi apgalvo, ka gaidāmais albums būs muzikāli interesants, jo dziesmas radušās no iespaidiem, ceļojot pa pasauli, kā arī no personiskās dzīves priekiem un bēdām.

Jaunā albuma tapšanā piedalījušies arī viesmākslinieki - Vīgants Murelis, Oskars Stolse-Semerovs nu jau par ilggadēju grupas sadarbības partneri kļuvušais «Hammond B3» elektroērģeļu meistars Rafaēls Vresings, piešķirot īpašu muzikālo nokrāsu. Neiztrūkstošs ir arī «Latvian Blues Band» pūtēju sekcijas papildinājums no «Latvian Radio Big Band» - Kristaps Lubovs, Nauris Strežs un Andris Augstkalns.

Jaunais albums «Music Of My Heart» būs jau trešais grupas studijas albums, kas pie klausītājiem nonāks 24. martā. Pēc albuma prezentācijas grupa dosies koncerttūrē uz Šveici, Vāciju, Poliju un Lietuvu. Latvijā grupa koncertēs 8. aprīlī, uzstājoties Liepājā, «Fontaine Palace».

«Music Of My Heart»
«Music Of My Heart» Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu