Eimija Vainhausa mirusi no alkohola intoksikācijas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu soulmūzikas dziedātāja Eimija Vainhausa mirusi no alkohola intoksikācijas, liecina tiesu medicīnas ekspertu slēdziens.

27 gadus vecā Vainhausa 23.jūlijā tika atrasta mirusi savās mājās Londonā.

Kā parādījušas analīzes, nāves brīdī dziedātājas organismā bija 416 miligrami alkohola uz 100 mililitriem asiņu, kas izrādījusies letāla deva.

Pirms tam dziedātāja trīs nedēļas atturējusies no alkohola lietošanas, bet liktenīgajā dienā pamatīgi iedzērusi, kas izrādījies par daudz viņas organismam.

Vainhausas tēvs Mičs sacīja, ka dziedātāja vairākkārt mēģinājusi atteikties no alkohola lietošanas, taču to darījusi bez mediķu uzraudzības.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu "Rehab", bet 2008.gadā ieguva piecas "Grammy" balvas. Dziedātājas daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošajām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā.

Pēc viņas nāves Vainhausas 2006.gada albums "Back to Black" kļuva par 21.gadsimtā Lielbritānijā pārdotāko albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu