"Dziedošajām ģimenēm" otrais pusfināls! (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo svētdien (29. augustā) tiešraidē no Rīgas, Sapņu fabrikas - LNT sirsnīgā muzikālā projekta “Dziedošās ģimenes” otrais pusfināls, kura laikā 10 ģimenes sadziedāsies skanīgā sacensībā, lai iekļūtu projekta finālā, Lielajos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos, kas sāksies 5. septembrī.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Kā iepriekš tika ziņots, no pirmā pusfināla sacensību Lielajos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos turpinās Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, māsas Drozdovičas no Rīgas, Lāču ģimene no Limbažiem, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Dūdumu ģimene no Mārupes un Bicānu dzimta no Latgales.

Bet jau šo svētdien uz skatuves redzēsim un iepazīsim vēl 10 stipras un dziedošas ģimenes - Martinsones no Limbažiem, Graumanes no Druvienas, Brūverus no Mārupes, Manguļus no Ogres, Dimantus no Baldones, Ņikonovus no Talsu novada Laucienes, Bokalderus no Rīgas, Čamaņus no Lielvārdes, Stauņus no Jelgavas un Uškānu ģimenes ansambli no Daugavpils.

Ko dzirdēsim otrajā pusfinālā?

Pirmais pusfināls gan skatītājus, gan žūriju pārsteidza ar mīļumu, ko sniedza ģimenes, dziedot uz skatuves, ar profesionālo izpildījumu un pozitīvo emociju gammu! Arī otrais pusfināls solās būt īpaši sirsnīgs un skanīgs, jo dzirdēsim daudz iemīļotu latviešu dziesmu Latvijas stiprāko un skanīgāko ģimeņu izpildījumā! Brūveru ģimene dziedās dziesmu “Satikšanās”, Manguļi “Dziesmu par buciņu”, bet Dimanti - latviešu tautasdziesmu “Saule sēja sudrabiņu”. Sparīgā Bokalderu ģimene izvēlējusies “Dziesmu par to”, bet Ņikonovi “Kapteiņa dziesmiņu”, Stauņu ģimene pusfinālā startēs ar “Tie nav joki”, bet Graumanes ar “Neaizmirstulēm”. Ukšānu ģimene piedāvās latviešu tautasdziesmu “Ķēvīt, mana svilpastīte”, bet Martinsones “Meitenes dziesmu”, savukārt Čamaņu ģimene jautās - “Kur tu biji”.

Kas dalībniekus vērtēs?

Šonedēļ projekta „Dziedošās ģimenes” žūrijā redzēsim LNT labestības projektu veidotāju un vadītāju, aktrisi Katrīni Pasternaku, vokālās grupas „Cosmos” dalībnieku un Spīķeru koncertzāles vadītāju Andri Sējānu un Mūzikas akadēmijas pasniedzēju, koru vadītāju Arvīdu Platperu.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu