Šārona Stouna palikusi bez lesbiskajām mīlas ainām (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc baumošanas, ka Šāronas Stounas jaunajā filmā "Basic Instinct 2" būs ne viena vien homoseksuāla aina, noskaidrojies, ka filmas producenti visai nopietni nodarbojušies ar rediģēšanu, jo ASV cenzori draudējuši filmas veidotājiem, ka viņu gara darbam tiks piešķirta nevēlama kategorija, kas ierobežos skatītāju skaitu.

Filmas producenti savu graizīšanas darbu skaidro vienkārši — viņi vēlas padarīt filmu pēc iespējas komerciālāku un peļņu nesošāku. Tāpēc, montējot to, tika izgriezta visai atklāta mīlas aina, kurā piedalījās Šārona Stouna un francūziete Annija Keilona. Kā izteikusies Stouna, šajā ainā bija atveidota mīlas rotaļa trijatā un meitene bijusi vienkārši lieliska un kaislīga: "Viņa bija lieliska francūziete, taču cenzūras draudi piespieda mūs atteikties no šīs ainas. Domāju, ka šāds lēmums tika pieņemts tikai viena iemesla dēļ — aina bija pārlieku seksīga. Ja vēlaties noskatīties to, jāmeklē internetā, kur tā, visticamāk, jau ir parādījusies."

Tomēr ekrāna draiskulības Šāronai Stounai nepalīdzēs izvairīties no nepatīkamā — aktrise uz gadu zaudēs dēlu. Tādi ir adopcijas nosacījumi, ko Stouna un viņas bijušais vīrs Fils Bronšteins noslēdza kopdzīves laikā. Bijušie lauleņi nosprieda, ka piecus gadus vecais Roans pie katra šķirtā audžuvecāka dzīvos tieši gadu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu