«One Direction» dalībnieks Liams Peins satiekas ar «X Faktora» žūrijas locekli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Grupas «One Direction» dalībnieks Liams Peins iemantoja popularitāti, pateicoties šovam «X Faktors», kurš žūrijas līdera Saimona Kouela vadībā izveidoja populāro jauniešu grupu. Nu Liams ir izaudzis un satiekas ar vienu no šova žūrijas loceklēm.

Pirmo reizi Liams Peins satika žūrijas locekli Šerilu Fernandesu-Versīni, kura mūzikas pasaulē pazīstama ar vārdu Šerila Kola, 2008.gadā, kad puisim bija vien četrpadsmit gadi.

Foto: Reuters/Scanpix

Jaunietim pirmā piedalīšanās šovā «X Faktors» neizvērtās veiksmīga, bet pēc diviem gadiem viņš atgriezās un iekļuva populārās puišu grupas sastāvā.

Divdesmit divus gadus vecais Liams un trīsdesmit divus gadus vecā Šerila radīja aizdomas par romānu, publiski flirtējot viens otra portāla «Instagram» bilžu komentāros.

Pāris attiecības nesauc par nopietnām, bet labprāt bauda viens otra sabiedrību. Zvaigznes priecājas, ka viņu attiecības nav noslēpums, jo nu var kopā pavadīt laiku, nebaidoties, ka tos pieķers intīmā brīdī.

Liams 2015.gada oktobrī izšķīrās no savas mīļotās Sofijas Smitas, bet Šerila atrodas savas otras laulības šķiršanas procesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu