Visas di Kaprio lomas septiņās minūtēs!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdien Losandželosā norisināsies 88. ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu pasniegšanas ceremonija, kas ir kino industrijas gada centrālais notikums. Svarīga diena šī būs aktiera Leonardo di Kaprio dzīvē, kurš nominēts labākā aktiera kategorijā par tēlojumu Alehandro Gonsalesa Injaritu izdzīvošanas filmā «The Revenant» («Cilvēks, kurš izdzīvoja»). Filma kopumā ieguvusi 12 Oskara nominācijas. Bukmeikeri vērtē, ka šī filma beidzot Leonardo di Kaprio atnesīs ilgi kāroto Oskaru.

«Ir pienācis tas brīdis, kad di Kaprio iegūs ilgi gaidīto Oskara balvu,» ir pārliecināti bukmeikeri. Nominācijā par gada labāko aktieri Leonardo di Kaprio uzvarai bukmeikeri piešķīruši pārliecinošu 95% iespējamību. Kā nākamos iespējamākos uzvarētājus bukmeikeri redz secīgi Maiklu Fasbenderu (Michael Fassbender) par aktierspēli filmā «Stīvs Džobss» (Steve Jobs), Ediju Redmainu (Eddie Redmayne) filmā «Dāņu meitene», Metu Deimonu (Matt Damon) par aktierspēli filmā «Marsietis» un aktieri Braienu Krenstonu (Brian Cranston) filmā «Trambo».

Gaidot iznākumu un turot īkšķus par Leonardo (viņš taču sen to ir pelnījis!), ielūkosimies video, kurā samontētas visas Leonardo lomas kino.

Noskaties!

Vairāk par «Oskara» ceremoniju uzzini 360TV «Kino domnīcā» 29. februārī plkst. 21.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu