Kara Delavinja iebilst pret publisku pazemošanu (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Supermodele Kara Delavinja nekad dzīvē nav saskārusies ar publiskiem pazemojumiem, jo vienmēr bijusi skaista un visu uzmanības lokā, bet par spīti tam, modele iestājas par vājāko tiesībām uz mierīgu un laimīgu dzīvi.

Modele lika aizdomāties saviem faniem par vārdiem, kurus viņi velta citiem cilvēkiem. Kara rakstīja: tas puisis, kuram tu šodien iesiti pie skapīšiem, uztaisīja pašnāvību, tā meitene, kuru tu nosauci par palaistuvi, ir jaunava, tas puisis, kuru tu saukā par narkomānu, katru nakti strādā, lai palīdzētu savai ģimenei, tāpēc skolas laikā guļ, tā meitene, kuru pagrūdi pirms pāris dienām, mājās tiek sista, meitene, kuru nosauci par resnu, mērdē sevi badā, lai notievētu, vīrietis, par kura neglītajām rētām tu smējies, tās ieguva, aizstāvot valsti.

Uzreiz modele piebilda: ja tu domā, ka pazīsti visus un par visiem zini visu, tu smagi kļūdies, un mazs jociņš var nodarīt lielu ļaunumu vai pat atņemt dzīvību.

Modele iesaka ikvienam dzīvot savu dzīvi, vairot pozitīvismu, atvērt acis un palīdzēt ikvienam, kuram redzi, ka ir problēmas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu