Eminems un Dizijs Raskals saglabā līderpozīcijas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apvienotās Karalistes singlu un albumu topā līderpozīcijas saglabājuši divi hiphopa mūzikas meistari - viens no Londonas (Dizijs Raskals), otrs no Detroitas (Eminems).

Pamazām, pēc uzvaras gājiena ASV, hiphopa mūzikas vīruss sācis iekarot arī britu salu iedzīvotājus - jau otro nedēļu pēc kārtas pieprasītākā ir tieši divu repa meistaru ierakstīta mūzika. "Bonkers", kas ir jaunākais londonieša Dizija Raskala (Dizzee Rascal), īstajā vārdā Dilana Milsa (Dylan Mills) singls (piedaloties Armand Van Helden), otro nedēļu pēc kārtas noturējies singlu topa virsotnē, savukārt Maršals Materss, aka Slims Šeidijs, aka Eminems ar , - otro nedēļu valda albumu konkurencē.

Roka veterāni Simple Minds topa 10. vietā atgriežas ar jaunu plati "Graffiti Soul" (Sanctuary/UMRL).
Roka veterāni Simple Minds topa 10. vietā atgriežas ar jaunu plati "Graffiti Soul" (Sanctuary/UMRL). Foto: Publicitātes foto

Eminema pozīcijas nespēja apdraudēt pat jaunizceptās britu meiteņu popgrupas Escala debijas albums "Escala". Escala ir četru meiteņu stīgu ansamblis (līdzīgi kā "Bond"), kas popularitāti ieguva britu televīzijas šovā "Britain''s Got Talent" (skat. jaunā albuma reklāmas rullīti).

Escala - Debut Album Trailer

Poppanka trio Green Day ar jauno studijas albumu "21st Century Breakdown" spiesti samierināties nu jau ar 3. vietu, savukārt Lilija Alena ar 4.

Amerikāņu dziedātāja Pinka (Pink) ar aktuālo "Funhouse" (LaFace/Sony Music Entertainment) saglabājusi 9. vietu, savukārt viņas iepriekšējo četru albumu ("Can''t Take Me Home"/"Missundazstood"/"Try This"/"I''m Not Dead") atkārtots apkopots izdevums debitējis 7. vietā.

Roka veterāni Simple Minds topa 10. vietā atgriežas ar jaunu plati "Graffiti Soul" (Sanctuary/UMRL). Tas ir vīru labākais komerciālais sasniegums kopš 1995. gada "Good News From The Next World". Iron Maiden ar jauno "Flight 666" - 15., bet amerikāņu mūziķa Merilina Mensona (Marilyn Manson) septītais studijas albums "The High End Of Low" - 19. vietā.

Jaunais britu popmūzikas dziedātājs Garijs Go (Gary Go) debitē 22. vietā, savukārt Bruklinas eksperimentālā kolektīva Grizzly Bear lieliskais - 24. vietā.

Augstajā 26. vietā amerikāņu baltā soula pārstāvja Maikla Makdonalda (Michael Mcdonald) labāko dziesmu izlase "The Ultimate Collection" ar brīnišķīgo 1982. gada "I Keep Forgettin'' (Every Time You''re Near)". Atgādināšu, ka šās dziesmas sampls izmantots slavenajā repera Warren G feat. Nate Dogg 1994. gada singlā "Regulate". Franču indīmūzikas kolektīvs Phoenix ar "Wolfgang Amadeus Phoenix" tikai 54. vietā.

Jaunais britu popmūzikas dziedātājs Garijs Go (Gary Go) debitē 22. vietā
Jaunais britu popmūzikas dziedātājs Garijs Go (Gary Go) debitē 22. vietā Foto: Publicitātes foto

Singlu topā 1. vietā otro nedēļu Dizijs Raskals ar "Bonkers",

Black Eyed Peas

otrie, savukārt augstākais jaunums 3. vietā pieder zviedru deju mūzikas zvaigznei un Zviedrijas "Pop Idol" uzvarētājai Agnes ar "Release Me" (skat. video) (3 Beat).

Arī citām dziedošajām dāmām šī ir bijusi veiksmīga nedēļa - no 154. uz 8. vietu strauji kāpušas austrāliešu māsas The Veronicas ar nu jau diezgan paveco "Untouched" (Sire/Warner Music), arī Lielbritānijas raidkorporācijas BBC veidotā saraksta "2009.gada Skaņas" ("Sound of 2009") pirmās vietas ieguvēja Little Boots, īstajā vārdā Viktorija Hesketa ar "New In Town" debitē 13. vietā. Turpat arī La Roux (7), Lady Gaga (11), Kerija Hilsone u.c. dāmas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu