Katy Tindemark jūtas lieliski, uzstājoties cilvēkiem ar netradicionālo orientāciju (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11.oktobra vakarā dziedātāja Katy Tindemark devās uz koncertzāli «Palladium», lai uzstātos konferences «ILGA Europe» noslēguma pasākumā.

Piedāvājumam uzstāties pasākumā dziedātāja Katy Tindemark uzreiz piekrita, jo nešķiro cilvēkus pēc viņu orientācijas, bet izmanto iespējas, kuras sniedz dzīve, un pieņem izaicinājumus radoši izpausties.

Foto: Nauris Garkaklis

Nevienam nav arī noslēpums, ka, izmantojot Latvijas LGBT apvienības «Mozaīka» laikrakstu «Skapis», mūziķe paziņoja oficiāli, ka ir biseksuāla.

Foto: Nauris Garkaklis

Māksliniece pasākumā jutās ļoti labi un nebeidza vien priecāties par lielajām ovācijām, līdzi dziedāšanu, jo tieši apmeklētāji padarīja mūziķes vakaru neaizmirstamu un emocionāli piepildītu.

Foto: Nauris Garkaklis

Katy Tindemark pasākuma ietvaros divas reizes mainīja tērpus, lai padarītu interesantāku savu tēlu un priekšnesumus, tika vilkts nost gan balts mētelis, kuru aizmetot pāri skatuvei atskanēja aplausi un kliedzieni zālē, gan īsi, melni šortiņi, kuri izcēla mūziķes seksīgās kājas.

Šorti un īsais topiņš radīja seksuālu tēlu, toties garās bikses un melnā blūzīte piešķīra mūziķei elegances un sievišķības tēlu.

Kāda dziedātāja Katy Tindemark izskatās labāk – seksīgajā ampluā vai tieši otrādi, elegantajā?

Pēc uzstāšanās dziedātāja uzreiz nedevās prom no pasākuma, bet palika baudīt atmosfēru, cilvēku sabiedrību un pozitīvismu.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu