Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ar vērienu Latvijas LGBT kopiena nosvin konferences izskaņu (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Latvijā no 9. līdz 11. oktobrim norisinājās Eiropas mēroga konferences, semināri un diskusijas, kuras tika apkopotas zem nosaukuma «ILGA Europe». Pasākuma mērķis bija spriest un rast dažādus risinājumus problēmām, kuras skar gejus, lesbietes, biseksuālas personas un transseksuāļus. Konferences izskaņā tika rīkota liela balle.

«ILGA Europe» ir Eiropas reģiona Starptautiskā lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un starpdzimuma personu asociācija, kura reizi gadā rīko savu ikgadējo konferenci. Konferences laikā Rīgā viesojās 350 dalībnieki no četrdesmit astoņām valstīm.

«ILGA Europe» noslēguma vakarā gan tās dalībnieki, gan ikviens, kurš vēlējās, varēja apmeklēt lielo noslēguma balli, kura norisinājās populārajā izklaides vietā «Palladium».

Jau mazliet pēc pulksten desmitiem vakarā cilvēki straumēm plūda uz ballīti, lai lieliski pavadītu laiku.

Drīz vien deju grīda bija pilna priecīgu, dejojošu cilvēku, cilvēki dejoja gan pāros, gan lielos baros, galvenais, ikviens, lai vai kādas orientācijas viņš būtu, jutās ērti, brīvi un varēja nebaidīties no apkārtējo negācijām.

Uz deju grīdas tika svinēta vienlīdzība, draudzība, pozitīvisms un mīlestība, toties atpūtas zonās viesi veidoja jaunus kontaktus, iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem.

Par vakara atmosfēru rūpējās dīdžejs Fashion light, un viesus ar īpašiem muzikāliem sveicieniem sveica dziedātāja Katy Tindemark.

Pasākumam beidzoties, trijos naktī liela daļa viesu nedevās mājās, bet gan izklīda pa dažādiem Rīgas naktsklubiem.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu