Maestro Raimonds Pauls mēģinājumā kopā ar dziedātāju Ani Loraku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

24.februāra vakarā ukraiņu dziedātāja Ani Loraka portālā «Facebook» publiskoja intriģējošu fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar Maestro Raimondu Paulu.

Dziedātāja Ani Loraka ir gana biežs viesis Latvijā. Ar savu pēdējo koncerta šovu «Karolīna» māksliniece vienu reizi paviesojās Rīgā, bet otru reizi Jūrmalā.

Foto: Facebook

Tāpat Ani Loraka kā viesmāksliniece vienmēr ieradās Jūrmalā, lai ar savu balsi priecētu konkursa «Jaunais vilnis» apmeklētājus, laikā, kad konkurss par savu mājvietu sauca Jūrmalu.

Lorakai arī latviešu mākslinieki nav sveši, vēl nesen šova «Достояние республики» (Republikas īpašums) raidījumā, kurš bija veltīts dziedātāja Gregorija Ļepsa daiļradei, dziedātāja kopā ar mūsu pašu Intaru Busuli izpildīja dziesmu «Зеркала».

Nu māksliniece savā portāla «Facebook» kontā publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar Maestro Raimondu Paulu.

Dziedātāja fotogrāfijai veltījusi arī skaidrojumu sakot - mēģinājums! Bravo, Maestro!

Vai tas nozīmē, ka top kāds lielisks Maestro un spēcīgās balss īpašnieces projekts?

Komentāros mākslinieces fani izsaka minējumus, kam tieši tiek mēģināts, un nebeidz priecāties par tik spēcīgu savienību!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu