Rīgā pirmo reizi notiks Zaļās ielas svētki (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ar mērķi popularizēt videi draudzīgu domāšanu 21.augustā Rīgas pilsētas svētku laikā notiks Zaļās ielas svētki, informēja rīkotāji.

Tie norisināsies visas Zaļās ielas - šī iela atrodas starp Dzirnavu un E.Melngaiļa ielu - garumā, un tajos ikviens interesents varēs gan vērot, gan piedalīties aktivitātēs, kas saistītas ar zaļo dzīves veidu.

Svētki sāksies plkst.10, un visas dienas garumā pasākuma apmeklētājus priecēs Rīgas Zooloģiskā dārza iemītnieki.

"Protams, ziloni uz svētkiem nevedīsim, bet lapsu, bebru, iguānu, šinšillu, sesku un citus Latvijas faunas, kā arī dažus eksotiskāku sugu dzīvniekus tur varēs aplūkot,"

stāstīja pasākuma rīkotāju pārstāve Larisa Pomesčikova.

Pēcpusdienā plkst.13.30.ekoloģiskās modes mīļotājiem būs iespēja vērot modes dizaineres Diānas Liepnieces brīvā laika apģērbu kolekciju. Liepniece, darinot savus tērpus, izmanto tikai dabīgus, Latvijā ražotus audumus.

Zaļās ielas svētkos īpaši tiek gaidīti šaha, dambretes un novusa meistari, kuri savu meistarību varēs demonstrēt īpašos spēļu turnīros, plānots arī Latvijā pazīstamu kultūristu šovs. Par mazākajiem svētku apmeklētajiem rūpēsies čaklo roku stūrītis, kurā būs iespēja darināt dažādas rotas, kā arī zīmēt un veidot.

Uz Zaļās ielas notiks zaļais tirdziņš, kurā savu produkciju piedāvās vietējie ražotāji. Gardēžu baudai tiks piedāvāti svaigu ogu kokteiļi un dabīgo sulu sorberts no "iDilles". Drosmīgajiem svētku viesiem būs iespēja kāpt uz brīvās skatuves un dalīties pārdomās par zaļā dzīvesveida popularizēšanu Latvijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu