Populāras Latvijas sievietes, kas pozējušas žurnālam «Klubs»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar t/c «Domina Shopping» tika atklāta jaunā talantīgā latviešu fotogrāfa Toma Nordes fotogrāfiju izstāde, kas veltīta žurnāla Klubs 20 gadu jubilejai. Izstāde ar fotogrāfa žurnālam tapušajām fotogrāfijām līdz 17.oktobrim būs apskatāma tirdzniecības centra telpās, informēja Gita Deniškāne, tirdzniecības centra «Domina Shopping» sabiedrisko attiecību konsultante.

Izstādē ir apskatāmas fotogrāfijas ar populārām Latvijas sievietēm, kas pozējušas žurnāla lappusēm - dziedātājām Samantu Tīnu, Maiju Sējāni, Kristīnu Zaharovu un Aminatu, raidījuma Degpunktā vadītāju Ievu Branti, «LTV Rīta Panorāmas» vadītāju Karīnu Rubeni, radio «Star FM» ziņu moderatori Ivetu Šnepu, operdziedātāju Elīnu Šimkus, Latvijas izlases basketbolistēm Elīnu Babkinu, Kristīni Silarāju un Zani Jēkabsoni, modelēm Diānu Kubasovu, Annu Cini u.c. Latvijā pazīstamām sievietēm.

Aivars Pastalnieks, žurnāla »Klub» galvenais redaktors: «Žurnālam Klubs šoruden - 20 gadu jubileja. Divi no tiem pagājuši fotogrāfa Toma Nordes zīmē. Toms šajā laikā pastrādājis tik jaudīgi, ka ar Kluba modelēm vien gatavs sarīkot izstādi - turklāt individuāli tas ir viņa pirmais publiskais starts. Toms veiksmīgi turpina un attīsta» Kluba» gaumīgi korektās erotikas tradīciju. Šajā izstādē tam ir 20 skaistu pierādījumu»

Toms Norde, izstādes autors: «Fotografēt lasītākajam ikmēneša vīriešu žurnālam Latvijā jau pats par sevi ir liels gods un atbildība, tomēr vēl lielāks gods un atbildība ir sieviešu uzticība, kas rodas šo sesiju laikā. Tā kā fotografēju arī citiem žurnāliem, varu teikt droši, sagatavoties Kluba kailfoto sesijām ir divtik liels darbs salīdzinot ar jebkuru citu fotosesiju.»

Izstādes atklāšanā piedalījās vairākas fotogrāfijās redzamās Kluba meitenes - Degpunktā vadītāja Ieva Brante, radio Star FM ziņu moderatore Iveta Šnepa, operddziedātāja Elīna Šimkus un dziedātāja Samanta Tīna, modeles Diāna Kubasova, Agate Kauliņa, Katrīna Kalnozola, Kristīne Eiduka, u.c.

Toms Norde ir viens no popularitāti straujāk gūstošajiem jaunajiem Latvijas fotogrāfiem. Fotogrāfa darbi publicēti lielākajos Latvijas žurnālos - tostarp žurnālos Klubs un Santa, kā arī citu Latvijas izdevniecību žurnālos. 2012. gada novembrī fotogrāfa vadībā tapa pirmais vāks žurnālam Klubs un no šī brīža žurnāla fotosesijas regulāri tiek uzticētas Toma Nordes objektīvam. Kopš 2011. gada Toms Norde ir arī Latvijas Republikas Ministru prezidenta oficiālais fotogrāfs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu