Eštons Kačers neatkāpjas ne soli no meitas (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Eštons Kačers un viņa mīļotā, aktrise Mila Kunisa 30. septembrī kļuva par vecākiem meitiņai Vaijatai Izabellai Kačerai. Jaunais tēvs ir tik ļoti laimīgs un iemīlējies savā meitā, ka neatkāpjas no viņas gultiņas.

Pārvedot meitiņu mājās no slimnīcas Eštons ļāva Milai atpūsties, bet pats pieskatīja meitu, aktieris tā pierada, ka gandrīz nemaz naktīs neguļ, bet sēž un vēro meitenīti, baidoties, ka viņai kaut kas notiks.

Milai nācās lietot lielas pūles, lai Eštonu izdabūtu no mājas un panāktu, ka viņš dodas uz darba pasākumu prezentēt jaunu datoru «Lenovo's Yoga 2 Pro tablet».

Arī prezentācijas laikā Kačers paspēja pieminēt meitu, sakot, ka meitiņai nav vēl mēnesis un viņa lasīt vēl neprot, bet līdz viņas apzinātam vecumam viņš varēs mācīties apieties ar jauno ierīci, lai varētu meitai lasīt priekšā pasakas.

Viss, ko Eštons ļauj darīt Milai, ir pabarot bērnu ar krūti, pārējās rūpes par mazuli uzņemas viņš, pat nedomājot atgriezties filmēšanas laukumā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu