«Kino domnīca»: TOP 10 Holivudas zvaigzņu iecienītākie ceļojumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 22. februārī, 360TV veidotajā «Kino domnīcā» Kaspars Breidaks viesos aicinājis aktieri Rihardu Leperu un Cēsu Bērnu un jauniešu zinātnes centra «Zinoo» vadītāju Paulu Irbinu. Vēl šajā vakarā varēs uzzināt, kāds ir Holivudas zvaigžņu iecienītāko ceļojumu galamērķis – 10. vietā ierindojas Horvātija, bet kura zeme ir 1. vietā? To TVnet lasītājiem iespējams uzzināt jau tagad, noskatoties video.

Visi trīs kungi šovakar spriedīs par dažādām ar kino saistītām tēmām. TVnet lasītājiem iespējams ieklausīties dažās no apspriestajām aktualitātēm. Piemēram, kā abi domnīcas viesi komentē aktualitātes, kas saistītas ar slavenību privāto dzīvi, – Breta Bita centienus atmest smēķēšanu un baumas par Nikolas Kidmenas un viņas vīra šķiršanos.

Vēl šā vakara «Kino domnīcas» ietvaros notiks neliels konkurss abu viesu starpā – abiem jācenšas uzminēt, no kādas filmas ir Kaspara nolasītie citāti. Galvenā konkursa balva uzvarētājam – iespēja bez maksas novadīt bērnu pasākumu. Kurš no abiem uzvarēs? Un cik no nolasītajiem citātiem tu atpazini?

Iegriezies 360TV un skaties «Kino domnīcu» katru pirmdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu