Aija Andrejeva prezentē savu papīra lelli un īpašās papīra kleitas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Veikalu plauktos nonāk unikāla, ar roku zīmēta krāsojamā papīra lelle, kas nes populārās dziedātājas Aijas Andrejevas vārdu. Komplektā ar lelli pieejami autentiski Aijas tērpi ar pašas dziedātājas sagatavotiem stāstiem par tērpu izcelsmi un notikumiem, kuros tie tikuši izmantoti. Lelle «Aija» tapusi kā dāvana mazajiem Aijas klausītājiem viņas 30 gadu jubilejā un ir pirmā lelle no «Claudia» papīra leļļu Slavenību kolekcijas.

«Esmu patiesi aizkustināta par šo sadarbību - īpaši aizkustinoša likās ideja par šo leļļu rašanos, jo tās atjaunotas no seniem vecmāmiņas zīmējumiem. Papīra leļļu projekts manī iedveš nostalģiju par manis pašas bērnību, jo arī man kādreiz ļoti patika spēlēties ar katalogiem un žurnāliem, griežot un krāsojot papīra lellītes. Komplektā ar lellēm bērniem būs pieejami tērpi, kas man saistās ar īpašiem notikumiem un projektiem manā skatuves karjerā, kā arī manis pašas sagatavotie apraksti. Tērpi ir lieliska dāvana man pašai manā 30 gadu jubilejā! Ar nepacietību gaidu, kad varēšu lelles uzdāvināt savām divām krustmeitām un iepazīstināt ar tām savus mazos klausītājus,» atklāj dziedātāja Aija Andrejeva.

Foto: Publiciātes foto

Komplektā ietilpst divas lellītes un tērpu kolekcija, kuru bērns pēc savas gaumes un fantāzijas var izkrāsot un pēc tam izgriezt, radot sev brīnišķīgu un dabisku rotaļlietu.

Rotaļāšanās ar papīra lellēm attīsta ne vien bērna radošās spējas, krāsu izjūtu, pirkstu sīko muskulatūru, domāšanu un smadzeņu darbību, bet arī veicina visas ģimenes kopābūšanu, darinot un veidojot savas leļļu kolekcijas.

Tādu papīra leļļu, kādas šodien pazīstam mēs, vēsture sākās 18. gs. Francijas galmā, kad modē nāca papīra leļļu teātra uzvedumi, kas lieliski izklaidēja garlaicības māktos augstmaņus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu