Bovija dēls nopeļ Lēdijas Gāgas uzstāšanos «Grammy»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu kinorežisors Dankans Džonss (Duncan Jones) tviterī nopēlis amerikāņu dziedātājas Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) uzstāšanos «Grammy» ceremonijā, kas bija veltīta viņa mūžībā aizgājušajam tēvam, leģendārajam rokmūziķim Deividam Bovijam.

44 gadus vecais Džonss ir Bovija un viņa pirmās sievas Endžijas dēls.

Pēc Gāgas uzstāšanās «Grammy» ceremonijā viņš tviterī publicēja vārda «gaga» skaidrojumu vārdnīcā.

«Pārmēru uzbudināts un iracionāls, parasti apmātības vai pārspīlēta entuziasma rezultātā; garīgi apdullis,» viņš rakstīja. «Sasodīts! Kas gan tas ir par vārdu?»

Lēdija Gāga ceremonijā izpildīja vairāku Bovija dziesmu fragmentus un iejutās dziedātāja dažādajos skatuves tēlos. Viņas priekšnesums bija starp «Grammy» balvu pasniegšanas spilgtākajiem mirkļiem, kas daudz tika apspriests arī sociālajos tīklos.

Dankans Džonss
Dankans Džonss Foto: Reuters/Scanpix

Lēdija Gāga nākamajā dienā pēc ceremonijas pateicās visiem, kuri palīdzēja viņai izveidot priekšnesumu. To skaitā bija modes dizainers Marks Džeikobss, kurš radīja Bovija 70. gadu glemroka tēla iedvesmotu skatuves tērpu.

Nedēļas nogalē Lēdija Gāga sociālajos tīklos parādīja savu jauno tetovējumu - Bovija portretu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu