Oskara pieredze: «Darba vajadzībām iemācījos angļu valodu pāris dienās!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Grūti aprakstīt šo mācīšanās metodi – to vienkārši pašam ir jāredz! Sāku praktiski no nulles, bet jau pēc pāris dienām es varēju pateikt savu domu angliski!» – stāsta Oskars Muižnieks (43). Lasi interviju ar Oskaru un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās! Uzmanību – tikai šodien saņem 55% atlaidi angļu valodas apguvei!

Oskar, pastāstiet – vai bijāt iepriekš mācījies angļu valodu?

– Angļu valodu nebiju iepriekš mācījies – skolā mācījos vācu valodu un arī to neteiktu, ka zinu perfekti. Jau iepriekš biju domājis, ka vajadzētu kaut ko pamācīties angliski darbam. It kā liekas – priekš kam man tā angļu valoda, jo strādāju birojā ar dokumentiem. Bet reāli mūsdienu apstākļos klienti var būt no jebkuras valsts – un viņi no tevis sagaida, ka tu saproti angļu valodu! Piezvana, lai uzdotu kādu precizējošu jautājumu, piemēram. Grozies kā gribi, bet bez angļu valodas darbā iztikt kļūst aizvien grūtāk.

Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

– Vēlme iemācīties runāt angliski man bija visu laiku. Tikai traucēja tas, ka nav jau laika, kad mācīties. Tāpēc meklēju kādu programmu, kas ļauj iemācīties runāt angliski no mājām. Internetā lasīju labas atsauksmes Šveices metodei, tāpēc nolēmu izmēģināt un pārbaudīt uz sevis – vai tiešām man izdosies iemācīties angļu valodu tik īsā laikā.

Pastāstiet nezinātājiem – kā notiek mācīšanās ar šo metodi?

– Mācīšanās notiek datorā – jau uzreiz pēc reģistrēšanās programmai vari piekļūt angļu valodas nodarbībām. Tālāk mācies pašus pamatus – vārdus, teikumus, izrunu. Katram vārdam vari noklausīties izrunu un pats pēc tam atkārtot bez ierobežojumiem – cik reizes vajag. Tāpat vari jebkurā brīdī atgriezties pie iepriekšējām nodarbībām. Šķiet, ka jau pēc divām dienām es varēju savienot iemācītos vārdus teikumā tā, lai ir izteikta doma. Vispār grūti tā aprakstīt šo programmu – to vienkārši pašam ir jāredz!

Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

– Savu angļu valodu vērtēju kā labu – zinu, ka man vēl būtu jāpamācās, lai izruna būtu perfekta un nejustos akcents. Bet tīri praktiski – uzlabojums ir pamatīgs. Ja salīdzina, ka sāku praktiski no nulles. Tikai divu nedēļu laikā es jau varu angliski pateikt to, ko vēlos. Darbā ļoti noder!

Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Noteikti iesaku pamēģināt Šveices metodi visiem, kas uzskata, ka viņiem svešvalodas nepadodas. Es, piemēram, pirmos rezultātus jutu jau pēc pāris dienām – no iemācītajiem vārdiem varēju salikt kopā domu angliski. Tas bija tāds pārsteigums pašam priekš sevis, kad sapratu – jā, šī metode tiešām darbojas!

Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai

SwissLanguages.com garantē – izmantojot valodu apguves programmu internetā, iemācīes runāt angliski tādā līmenī, kas tevi pilnībā apmierina vai saņem naudu atpakaļ! Tikai šodien – 17. februārī – saņem angļu valodas programmu ar 55% atlaidi – tikai par 6.95€ (parastā cena EUR 16.95). Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu