Svifta atbild Kanjes izteikumiem, ka viņš padarījis dziedātāju slavenu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta pirmdien «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā mudinājusi jaunas sievietes izvairīties no cilvēkiem, kuri «piesavinās atzinību par jūsu panākumiem». Sviftas izteikumi tiek uzskatīti par atbildi amerikāņu repera Kanjes Vesta jaunajā albumā «The Life Of Pablo» iekļautajai dziesmai «Famous», kurā viņš repo, ka esot padarījis Sviftu slavenu («I Made That Bitch Famous»).

Kā zināms, 2009. gadā MTV Mūzikas video balvu ceremonijā Vests pārtrauca Sviftas pateicības runu, lai pateiktu, ka balva, viņaprāt, esot pienākusies dziedātājai Bejonsai.

Šā gada «Grammy» ceremonijā Sviftas ieraksts «1989» tika atzīts par gada labāko albumu.

«Kā pirmā sieviete, kura divreiz saņēmusi «Grammy» balvu par gada labāko albumu, gribu pateikt visām jaunajām sievietēm - būs cilvēki, kuri noniecinās jūsu sasniegumus vai centīsies piesavināties atzinību par jūsu panākumiem un slavu,» teica Svifta. «Taču, ja jūs koncentrēsieties uz darbu un neļausiet tādiem cilvēkiem jūs iztraucēt, kādudien jūs palūkosieties apkārt un redzēsiet, ka to panācāt pašas un cilvēki, kuri jūs mīl. Tā būs labākā sajūta pasaulē.»

Svifta saņēma «Grammy» balvas kategorijās «Labākais popmūzikas vokālais albums» un «Labākais video» par dziesmas «Bad Blood» klipu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu