Populāri modes blogeri aicina piedalīties vēlēšanās (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

4.oktobris ir vēlēšanu diena, daudzi jau ir bijuši balsot par kādu no partijām, bet tikpat daudzi vēl apsver domu doties vai nedoties. Populāri modes blogeri, izrādās, nedomā tikai par modi, bet arī par savas valsts nākotni.

Foto: Baiba Gāliņa

Blogere un dziedātāja Olga Askimoviča piedalījās vēlēšanās un uzskata vēlēšanas par lielisku veidu, kā ieviest izmaiņas valstī.

«Protams, piedalījos vēlēšanās, vēl bez vecajām sejām pie varas nonāks arī jaunas sejas, un jaunas sejas vienmēr atnes ko jaunu un labāku. Jaunos vārdus ir grūti novērtēt pirms vēlēšanām, un visapkārt valda dažādas baumas, antireklāmas, lai tikai iegūtu kādu labumu sev un atņemtu kādai partijai vēlētājus, tas viss man nepatīk,» tā Olga.

Tāpat sievietei nepatīk, ka ikreiz pirms vēlēšanām tiek saasināti uztverts nacionalitātes jautājums un kurināts naids starp latviešiem un krieviem.

Foto: Nauris Garkaklis

Modes blogere Alīna Kellere 4.oktobrī dosies vēlēt, meitenei nepatīk vēlēšanu laiks, jo visur ir redzami plakāti, reklāmas un raksti sociālajos tīklos.

«Ja cilvēks kaut ko gribēs manīt valstī viņš nereklamēs sevi ar portāla «Facebook» palīdzību. Es līdz šim brīdim nezinu, par ko balsošu, jo nepatīk neviens kandidāts!» tā Alīna.

Blogere neuzskata, ka vēlēšanām ir kāda jēga un došanās vēlēt ko mainīs valstī. Alīna iesaka deputātiem beigt skalot smadzenes cilvēkiem un vienkārši balsot vienam par otru, bet valsti mainīt varam tikai mēs paši, ja būsim vienoti.

Foto: Nauris Garkaklis


Arī blogeris Deniss Ševeļovs piedalīsies vēlēšanās, jo tic, ka tam ir nozīme un došanās vēlēt ko reāli ietekmēs. Turklāt vīrietis uzskata, ka par vēlēšanu rezultātiem čīkstēt drīkst tikai tie, kuri tiešām ir balsojuši.

«Vēlēšanas ir ļoti interesantas, īpaši patīk partijas «Vienotība» pārdrošība. Tāda sajūta, ka viņi jau ir priekšgalā, taču reitingi pavisam neatbilstoši tādai uzvedībai. Ļoti ceru, ka politikā parādīsies jaunas sejas un svaigi prāti, un tam ir visi priekšnosacījumi,» tā Deniss.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu