Trīs populāri vīrieši, dziedot un spēlējot ģitāru, sveic sievietes Valentīndienā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Ar dziesmām un ģitāras maigajām melodijām Gints Grāvelis, Andris Kivičs un Rihards Lepers Valentīna dienā sveic itāļu restorāna «Galleria d’arte» viesus.

Tieši Valentīndiena ir Andra un Madaras Kiviču ceturtā kāzu gadadiena, un Andris savu vakara romantisko programmu noslēdza ar mīlestības apliecinājumu sievai Madarai, veltot dziesmu «28. jūlijs».

Šo gada dienu dēvē arī par Zīda un ziedu kāzu gada dienu jeb arī par linu kāzām. Uzskata, ka ap šo laiku pāra mājā ienāk pārticība.

Pēc Andra uzstāšanās pāris palika restorānā baudīt pārējo mākslinieku uzstāšanos un svinēja savus mīlestības svētkus.

Savukārt Dailes teātra šarmantais aktieris Gints Grāvelis sanākušos priecēja ar mīlas balādēm latviešu valodā.

Viesi atplauka un izbaudīja lielisko sniegumu - ne vien dāmu sejās bija vērojams prieks par aktiera sniegto muzikālo izpildījumu, bet ar sajūsmu to uztvēra arī bērni, ģimenes galvas – kungi, tēvi, draugi.

Tā kā Gints Grāvelis ir viens no atpazīstamākajiem aktieriem kā teātrī, tā dažādos Latvijas seriālos, apmeklētāji ar nodomu esot nākuši uz restorānu, lai satiktu aktieri dzīvē.

Arī aktieris Rihards Lepers veltīja apmeklētājiem romantiskas dziesmas, savukārt vakaru viņš noslēdza ar atsevišķu apsveikumu Kiviču ģimenei kāzu jubilejā, nodziedot pārim dziesmu «Morena De Mi Corazon».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu