Mūziķis Igo prezentē paša spēkiem veidoto trauku kolekciju

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ar dziesmām, stāstiem un pārsteidzošu skaņas performanci «Rito» trauku veikalā tirdzniecības parkā «Alfa» 11. februārī plašākai publikai prezentēta pazīstamā mūziķa Igo veidota trauku sērija «Vējš sola lapai debesis...»

Igo ciešā sadarbībā ar lielāko Latvijas trauku apdrukas ražotni «Dekolserviss» izveidojis plašu dizaina tējas servīzi un glāžu sēriju, kas sagatavota, izmantojot Igo zīmējumus un trauku dekora dizainu.

«Trauku noformējumā izmantoju zīmējumus, kas radušies, pētot un zīmējot manā dārzā augošā ginka koka lapas, attīstot tās līdz tauriņa tēlam. Ginks tiek uzskatīts par abpusējas sapratnes, mīlestības, dzīves ilguma un nepārtrauktības simbolu. Taurenis ir ļoti spēcīgs simbols daudzās kultūrās un simbolizē prieku, brīvību un cerību. Leģenda vēsta, ka tauriņi nodod ikvienu vēlēšanos tālāk debesīm. Pateicos par iespēju kopīgi attīstīt ideju par vienotu trauku sērijas izveidi, tādā veidā rosinot meklēt dzīvē skaisto un saskanīgo,» par paveikto teic autors.

Igo veidotā trauku sērija iegādei pieejama visos RITO veikalos un internetā. Trauki pieejami limitētā skaitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu