Binnija: Indijā valda īpaša smarža – salkani suģestējoša

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienā, 13. februārī, «Hobiju domnīcā» vadītāja Laura Jēkabsone ar studijas viesiem - žurnāla «Shape» galveno redaktori Dagniju Asari un restorāna «Zoste» šefpavāru Uģi Veitu - runās par, iespējams, daudzveidīgāko un kontrastiem bagātāko pasaules valsti, uz kuru dažkārt aizbrauc uz divām nedēļām, bet iestrēgst uz gadu. Par Indiju.

Savukārt Binnija dalās savos iespaidos par šo valsti. To iespējams noskatīties arī TVnet lasītājiem. Viņa pati uz Indiju braukusi intereses pēc, jo tur viss šķitis ļoti krāsains. Binnija atzīst - lai redzētu īsto Indiju, esot jābrauc dziļi iekšā valstī. Viņa atzīst, ka Indijā valda ļoti īpaša smarža – salkani suģestējoša. Bet kopumā iespaidi par Indiju neesot izstāstāmi, tas esot vienkārši jāsajūt.

TVnet lasītājiem arī iespējams noskatīties, kā pašiem savā virtuvē uzburt nedaudz no Indijas garšas, – pavārs Renārs Purmalis gatavos kičari un klasisku Indijas maizi - čapati. Iedvesmojieties un pamēģiniet arī paši!

Iegriezies 360TV un skaties «Hobiju domnīcu» katru sestdienu plkst. 21.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu