Dziedātāja Liene Šomase izsaka skarbu kritiku «Supernovas» žūrijai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

7.februārī bija iespēja vērot pirmo dziesmu konkursa «Supernova 2016» tiešraidi, kur desmit dalībnieki sacentās par iespēju iekļūt konkursa pusfinālā. Beigu beigās uzvaras laurus plūca dziedātājs Justs, grupa «Catalepsia», dziedātājs Ivo Grīsniņš-Grīslis un dziedošā aktrise Marta Grigale.

Konkursu mājās pie televizoru ekrāniem, kā jau ierasts, vēroja daudzas slavenības, kuras saistītas ar mūzikas pasauli, un izteica savus viedokļus sociālajos tīklos.

Īpaši izcēlās dziedātāja Liene Šomase, kas nebeidza kritizēt gan māksliniekus, gan televīzijas darbiniekus, gan pašu žūriju.

Skatītāji pirmajā vietā iebalsoja dziedātāju Justu, kurš izpildīja dziedātājas Aminatas radīto dziesmu «Heartbeat», par šo izvēli ir ko teikt Lienei Šomasei, kura saka: «Tāds kāds ir Justs, tādu ir pilna pasaule! Sekojiet, par ko balsojat! Bet dziesma ir laba. Kas notiek Latvijas mūzikā?»

Lienes ausīm arī nepalika nepamanīts dziedātājas, žūrijas locekles Ievas Kerēvicas komentārs grupai «Catalepsia» saistībā ar «skrāpīti» balsī, kura padarītu dziesmas izpildījumu vēl labāku.

«Ak... kas par «skrāpīti»? Kur mēs ejam? Kauns... Ko runā žūrija? Paši izvēlas dziesmas un ko runā? Producenti???? Kur vēl tālāk???? Kā var ielikt cilvēkus žūrijā, kuri paši vēl nesaprot, ko īsti vajag sūtīt??? Tikai sevi reklamē? Kas NOTIEK Latvijā???» - tā Liene.

Tāpat Liene nesaprot, kāpēc visi dalībnieki ir tik stīvi, tas viņai liek jau atkārtoti uzdot jautājumu – kas notiek Latvijas mūzikas industrijā?

Arī Latvijas televīzijas skaņu cilvēki likuši Lienei vilties, un viņa raksta: «Kad Latvijas Televīzijā būs skaņu vīrs, kurš būs kompetents sasinhronizēt skaņu? Ja klātienē saka lieliski, tad pa TV viduvēji!!»

Pati Liene par labāko desmitnieka priekšnesumu uzskata jaunās dziedātājas Paulas Dukures uzstāšanos un vairākkārt sociālajos tīklos aicināja cilvēkus atbalstīt tieši viņu.

«Sviests... Nekā personīga - Marta Grigale vai Paula Dukure? Atkal blatu sistēma, ne mūzika!!!! Esmu vīlusies «Supernovas» žūrijā,» komentē Liene.

Justs vairākkārt parādījās dziedātājas komentāros: «Common... Aminata 2? Nav personības. Dziesma laba!»

Arī ilggadējais skatuves kolēģis Ivo Grīsniņš-Grīslis saņēma kritikas devu, Liene ciena Ivo, bet viņš «nevelk» līdz lielajai skatuvei un priekšnesums māksliniecei likās pavājš.

«Sekojot ikdienas Eiropas Top mūzikai, teikšu godīgi, no šīs tiešraides bija jābalso par Paulu Dukuri,» nobeidz Liene.

Liene Šomase atbalsta kvalitatīvu mūziku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu