Justs nebaidās pievilt Aminatu, viņš ir pārliecināts, ka «Supernovā» viss izdosies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

7. februārī norisināsies pirmā konkursa «Supernova» tiešraide. Tajā piedalīsies arī dziedātājs Justs, kurš izpildīs pagājušā gada «Supernovas» uzvarētājas Aminatas dziesmu «Heartbeat». Tieši šo dziesmu ārzemju klausītāji novērtē kā potenciālo uzvarētāju.

Justs stāsta, ka ar Aminatu pirmo reizi iepazinies, piedaloties konkursā «Ghetto faktors», kur abi nokļuva fināla trijniekā. Tomēr īstā iepazīšanās notikusi, jau strādājot pie «Supernovai» radītās dziesmas.

«Nebaidos pievilt Aminatas cerības. Ar Aminatu un pārējo komandu esam tik daudz strādājuši pie priekšnesuma un dziesmas. Esmu pārliecināts, ka viss izdosies. Uzskatu, ka Aminatas vārdu, stilu un kvalitāti Eirovīzija ilgi vēl neaizmirsīs, un tas, ka tieši Aminata sarakstījusi šā gada izvirzītā mākslinieka dziesmu, nevar nepalikt nepamanīts, bet par lielāko plusu, tomēr uzskatu to, ka šajā priekšnesumā esam saglabājuši Aminatas stilu un kvalitātes zīmi,» pārliecinoši nosaka Justs.

Uzklausot jautājumu par uzstāšanos lielas auditorijas priekšā un lampu drudzi, Justs paziņo, ka par to pat nav aizdomājies. Par spīti jaunībai, dziedātājam nav nemaz tik maza pieredze solo dziedāšanā, kā nekā viņš jau gandrīz četrus gadus koncertē kā solo izpildītājs.

Foto: Publiciātes foto

«Esmu uzstājies uz tādām lielām skatuvēm kā «Summer sound», «Holi festivāls», «Arēna Rīga», «Palladium» un alkstu pēc lielākām skatuvēm,» izsakās Justs.

Justs stāsta, ka dziesmas galvenais motīvs ir pārdzīvojums par zaudētu mīlestību un sāpēm, ko tas sagādā. Tā ir kā lūgšana sākt visu no sākuma un aizmirst par problēmām, kuras bijušas pirms tam. Lai gan šī lūgšana arī varētu tikt neuzklausīta un izskanēt tukšumā. To nepasakot, nav iespējams dzīvot tālāk.

«Mēģinājumi un sagatavošanās process norit ļoti spraigi, sākot ar fotosesijām, video filmēšanu un beidzot ar horeogrāfijas un priekšnesuma mēģinājumiem. Mēs visu laiku neatlaidīgi strādājam, lai sasniegtu savus mērķus,» par gatavošanās procesu stāsta Justs.

Pirmajā ievada raidījumā «Supernovas» veidotāji paziņoja, ka meklē mākslinieku, kurš redz spēcīgu vīziju par savu vietu mūzikā un strādā pie sava projekta, rakstot dziesmas, plānojot izdot albumu, koncertējot. Justs atklāj, ka nākamais solis ir darbs pie otrās solo dziesmas, tad pie nākamās un beigu beigās pie albuma, protams, neaizmirstot par koncertiem.

Foto: Publiciātes foto

«Ar mūziku nodarbojos jau no sešu gadu vecuma. Dziedātprasmi apguvu, mācoties Rīgas Doma kora skolā. Tur pirmo reizi sāku iepazīt mūzikas teoriju, klavierspēli, skatuves mākslu, džeza teoriju, improvizāciju un ansambli (kombo), kas būtiski ietekmēja manu tālāko dzīvesceļu. Pašlaik piedalos dažādos mūzikas projektos – «TaxFree», «Bunch of Gentlemen», kā arī kopš 2014. gada esmu mūzikas grupas «Gacho» sastāvā. Kopā ierakstījām albumu «Smaids Līdz Ausīm», kuram sekoja virkne koncertu,» savu mūzikas ceļu līdz pat «Supernovas» skatuvei atklāj Justs.

Mūzika Justam ir kaisle, mīlestība, izpausmes veids un profesija. Viņa mērķis ir, neatlaidīgi strādājot, attīstoties, tuvoties pasaules šovbiznesa virsotnei.

«Ja man jāraksturo sevi trijos vārdos, es izmantoju vārdus – neatlaidīgs, ambiciozs, ziņkārīgs,» nosaka Justs.

Foto: Publiciātes foto

Kā savu dzīves moto jaunais dziedātājs izmanto frāzi - mērķtiecīga tiekšanās uz vēlmju piepildījumu liek tām materializēties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu