Dziedātājs Ivo Fomins atklāj, kāpēc neapmeklē saviesīgās ballītes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Jau desmit gadus dziedātājs Ivo Fomins uzstājas pats ar savu vārdu, ne kādas grupas sastāvā, un priecē klausītājus ar jaunām un jaunām dziesmām. Katru nedēļas nogali mākslinieks uzstājas dažādos pasākumos, koncertos un priecājas, ka laiks iet, bet viņa mūzika joprojām ir tautā iemīļota.

Foto: Nauris Garkaklis

Gada beigās dziedātājs Ivo Fomins prezentēja albumu «Nekas jau nebeidzas» un priecājas, ka cilvēki to pozitīvi novērtē, pērk un tiem patīk jaunās dziesmas. Tas stimulē strādāt tālāk, rakstīt dziesmas un iepriecināt fanus ar mūziku.

«Ar grupu runājām par to, ka jau desmit gadus katru nedēļas nogali koncertējam. Liekas, Latvija ir maziņa, nav tik daudz vietas, kur uzstāties, bet izrādās - viss kārtībā. Nenoliegšu, raugāmies arī uz citu tirgu, ir doma sākt dziedāt krieviski un arī vāciski, bet neko vairāk neteikšu - ja atklāju mērķus un plānus, vienmēr kas notiek un nekas nepiepildās,» - tā Ivo.

Vienu savas privātās dzīves ieceri Ivo gan atklāj, jo ir jau sācis meklēt iespējas un darīt visu, lai plāns piepildās. Mākslinieks kopā ar ģimeni vēlas doties uz Taizemi.

«Uz Taizemi, ne uz citu vietu brauksim, jo tur ir silts. Esmu pelnījis kopā ar ģimeni aizbraukt atpūsties. Gribu sēdēt jūras krastā, gribu baudīt mieru, sauli un siltumu,» apņēmīgi nosaka Ivo.

Ivo pagaidām nerīko speciālas tikšanās ar faniem, bet tas nenozīmē, ka viņš nenovērtē fanus vai neizjūt gandarījumu, zinot, ka viņam tādi ir. Šādas tikšanās ir māksliniekam padomā, bet tas tiks īstenots vēlāk.

Fanu eksistence rada atpazīstamību, ar kuru daudziem grūti samierināties. Mākslinieks pieradis, ka veikalos viņu atpazīst, atskatās vai izsaka kādas piezīmes. Ivo ar to samierinājies un vairāk tam nepievērš uzmanību.

«Labākais veids, kā tikt galā ar šādu uzmanību, ir izlikties, ka neesmu Ivo Fomins. Mani bieži neredz uz ielas vai sabiedriskajās vietās, pārvietojos ar automašīnu un brīvo laiku pavadu mājās kopā ar ģimeni. Tā kā daudz braukāju apkārt, sniedzot koncertus, tad novērtēju brīvos mirkļus, kurus varu pavadīt kopā ar ģimeni,» atklāj Ivo.

Runājot par saviesīgajām ballītēm, kuras ir daudzu populāru cilvēku ikdienas izklaide, Ivo tās neinteresē un viņš izvairās no šādiem pasākumiem.

«Tie, kuriem ir svarīgi, lai viņus fotografē un katru nedēļu par viņiem raksta, apmeklē šādus pasākumus. Mani tas pilnībā neinteresē. Patīk, ja raksta par to, ko daru, ne to, ko velku mugurā,» nobeidz Ivo.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu