Mākslinieks Intars Busulis nekad dzīvē nav vēlējies kļūt par dziedātāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Intars Busulis viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trīs viņas uzdotajiem jautājumiem gan par mūziku, hobijiem, gan pašu dzīvi.

Savu ikdienu Intars raksturo kā pastaigāšanos pa mežu un uzdziedāšanu brīvdienās, dažādos pasākumos. Atrašanos pie dabas, pastaigas un darbu darīšanu svaigā gaisā mākslinieks dēvē par labāko atslodzes veidu.

Mūziķis atklāj arī, ka nekad nav vēlējies kļūt par dziedātāju. Bērnībā viņš gribējis būt ugunsdzēsējs vai ātrās palīdzības šoferis, bet vēlāk vēlējies savu dzīvi saistīt ar trombonista karjeru. Beigu beigās Busulis kļuvis par dziedoni, kurš reizi pa reizei uzspēlē trombonu.

Viss, ko profesijas dēļ nākas upurēt, ir dažādi svētki un nedēļas nogales, bet tam ir divas puses - kamēr biroju darbinieki piecas dienas nedēļā atrodas darbā, Intars tajā laikā var peldēties baseinā vai izbaudīt SPA procedūras.

Sevi mākslinieks nespēj raksturot trijos vārdos, bet izvēlas vienu, kas pasaka visu vajadzīgāko, – sliņķis.

Kā savu lielāko dzīves sasniegumu slavenība min savus bērnus. Dažādi konkursi, prēmijas, koncerti, intervijas ir tas, kas tiek darīts bērnu dēļ, viņu labklājības dēļ. Intars ir triju bērnu tēvs, un, par spīti tam, ka bērni viņam ir nozīmīgākais dzīvē, par ceturto bērnu viņš nedomā.

Spilgtākā diena dzīvē māksliniekam nav konkrēta - tās ir visas dienas, kuras viņš pavada kopā ar bērniem, dzird bērnu smieklus, jokus un piedalās viņu dzīvē.

Kā jau vairumam vīriešu, arī Intaram nepatīk iepirkties, desmit minūtes veikalā jau bojā viņa nervu sistēmu. Tāpēc apģērbu māksliniekam pērk sieva, vadoties pēc savas gaumes.

Busulim skapī nav svarīgu lietu, visu var izmest ārā, bet, ja skapī atrodamas trīs velkamas bikses, ziemas jaka, rudens jaka, pāris t-krekliņi, viņam neko vairāk nevajag.

Mākslinieka ledusskapī vienmēr atrodams piens, lai jebkurā mirklī varētu pagatavot īpaši garšīgu kafiju.

Busulis neprot, bet labprāt apgūtu galdnieka arodu. Dziedātājs vēlētos prast taisīt galdus un krēslus tādā līmenī, kādā tos ražo pasaules populārāko mēbeļu firmu darbnīcās.

Sevi mākslinieks lutina ar dažādiem riekstiņiem, kuri sniedz enerģiju, dziedātājs arī veselīgi ēd, lai dzīvotu ilgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu