Tīmekli pārņēmis jauns stulbings - priekšmetu turēšana zem krūts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Pirms kāda laiciņa globālo tīmekli bija satricinājis «ledus spaiņa izaicinājums», proti, ledus spaiņa uzgāšana uz galvas. Tas bija pa spēkam gan jauniem, gan veciem, gan vīriešiem, gan sievietēm. 2016. gads iesācies ar jaunu tendenci, kurā vīriešiem piedalīties ir ļoti grūti, īpaši tādiem, kas labi trenēti. Šis izaicinājums saucas «Underboob Pen Challenge» jeb latviskojot - kāda priekšmeta (parasti tiek izvēlētas pildspalvas, zīmuļi vai kādi citi rakstāmpiederumi) noturēšana zem krūts.

Kāds gudrītis ir izaicinājis visas pasaules sievietes pierādīt, ka viņas ir īstas dāmas, un publiski demonstrēt, ka viņu krūtis ir tik varenas, ka ar tām var noturēt priekšmetus. Parasti meitenes izvēlas ko vieglu, bet tīmeklī ir atrodami arī nopietnāki pieteikumi, piemēram, slota.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Nez vai tas ir īstais veids, kā apliecināt sievišķību, taču domājams, ka daudzi vīrieši nesūdzas par šādu izaicinājumu. Ir taču, kur piesiet acis.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Uz priekšu, latvju zeltenes!

Foto: no sociālajiem tīkliem
Foto: no sociālajiem tīkliem
Foto: no sociālajiem tīkliem
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu